Nu mai postați poze cu copiii pe Facebook!

Un necunoscut, o necunoscută îți trimite o cerere de prietenie pe Facebook. Nu știi cine e, dar fotografia de profil e drăguță, așa că-i accepți cererea.

Este prima zi de școală a fetiței tale. Arată atât de adorabilă în noua sa uniformă, încât nu reziști ispitei și-i faci o fotografie pe care s-o pui pe Facebook, s-o vadă familia și prietenii.

Desigur, tot din entuziasm, îți dai check in și la școala ei.

Între timp, prietenul necunoscut pe care l-ai acceptat, salvează poza fetiței și o trimite către alți 60 de prieteni, cu textul:

<< Fată caucaziană, 5 ani, păr castaniu, ochi negri. Costă 5,000$ >>

Nu doar că i-ai indicat traficantului de copii cum arată fetița ta, dar i-ai comunicat și unde învață (dând check in). practic, i-ai servit-o pe o tavă.

Iar când te-ai dus s-o iei de la școală, micuța ta n-a fost de găsit.

Nici nu știi că fetița ta i-a fost vândută unui pedofil de 43 de ani chiar înainte să pleci din fața școlii și că ea acum este în drum spre Africa de Sud, legată la ochi și plângând pentru că un om pe care nu l-a văzut niciodată a luat-o de la școală, și ea acum nu știe unde i-s părinții, unde va fi dusă și ce i se va întâmpla.

NU MAI ADĂUGAȚI LA PRIETENI PERSOANE NECUNOSCUTE.

ȘI NU MAI PUBLICAȚI PE FACEBOOK TOTUL DESPRE VIAȚA VOASTRĂ.

ȘI EVITAȚI SĂ FOLOSIȚI FOTOGRAFIA COPILULUI LA POZA DE PROFIL.

Dați mai departe, să se trezească mai multă lume…

Articol relatat de portalul robintel.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

6 răspunsuri

 1. M.S. spune:

  Cred ca situatia de mai sus este posibila in lumea a treia. In societatea occidentala copii nu sunt dati decat parintilor sau persoanelor autorizate de parinti, cu buletinul in mana. Astfel de articole cred ca sunt o exagerare a unor situatii scoase din context.

 2. Cintya spune:

  Este si ceva adevar ….dar sa fim sinceri….Iti faci pagina privata si accepti doar persoanele cunoscute….Din pacate raul ne pandeste de peste tot nu doar de pe paginile de socializare.

 3. xxxxx spune:

  Stimați părinți. Nu este lumea a treia, dar e mediul în care trăim. Aveți grijă de copii. Nu afișați poza lor unde vă trăsnește vouă prin cap. Copilul vostru este o mîndrie și o frumusețe doar pentru voi nu și pentru alții. Pentru Alții ei sunt obiect de schimb pe bani, un boți de carne vîndut fără milă de cei care nui doare viitorul și soarta lor. Nu mai faceți mă rog atîta comparație cu Europa, parcă nuștiți cine sunteți și de unde veniți, și cum vă dați votul la alegeri. Tot timpul alegeți trecutul nu vreți să mergeți înainte.
  Dacă părinți erau mai prudenți nu erau să fie copii vînduți în robie care ș-au ieșit din minți satisfăcînd pofte puturoase.
  AVEȚI GRIJĂ DE COPII ȘI INFORMAȚII CE PRIMEJDIE ÎI PAȘTE. PENTRU CĂ CEL INFORMAT ESTE ȘI PROTEJAT.

 4. Africa spune:

  De ce tocmai Africa de Sud? Habar nu aveti de gradul de civilizatie din aceasta tara! Trantiti cuvinte fara sa le ganditi! Foarte slabe sanse sa aduci un copil alb ilegal in aceasta tara, cu atat mai mult cu cat problemele rasiale sunt atat de actuale!

 5. Metatron spune:

  Articolul da o ipoteza Africa ce nu pricepi, si da e posibila aceasta varianta, asa ziceau si aia ce plangeau prin norvegia cand le-au laut copii, vai ca noi nu am crezut asa ceva si pe dincolo.
  Numai va dati atotstiutori in crima organizata, in traficul cu copii, prostitutie si altele, dispar zecii de mii de copii anual si numai i gaseste nimeni niciodata, si hainele tale H&M sunt facute de un copil de 12 ani din Cambodgia.

 6. Metatron spune:

  luat* copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.