O doctoriţă de la Urgenţă A MĂTURAT pe jos cu un SENATOR: Mă, fir-aţi ai dra….. voi de nenorociţi, şi aici procedaţi ca politicienii, faceţi trafic de influenţă?

urgente

Un incident mai puţin obişnuit s-a petrecut săptămâna aceasta la Urgenţa Spitalului Judeţean Argeş: un cadru medical a avut curajul să înfrunte un politician şi mentalităţile de tipul “lanţul slăbiciunilor”!

Concret, un senator de Vâlcea care, adus de nevoie, a ajuns cu mama sa la Urgenţa Spitalului Judeţean, căruia i s-a părut că stă prea mult la uşă, a procedat în clasicul stil româneasc: a sunat pe cineva, ca să sune pe altcineva, care să sune mai departe, pentru a da domnul să primească tratament de VIP, cum se considera.

Mai exact, senatorul PSD de Vâlcea a apelat la colegul de partid de la Argeş, respectiv, senatorul Şerban Valeca, preşedintele PSD-ului, care, la rândul său, l-a sunat pe managerul Sorin Vasilescu, care, mai departe, a sunat la Urgenţă, ca respectivul politician şi mama sa să fie băgaţi în faţă, peste rând!

Numai că la capătul firului nu au mai dat de o persoană la fel de servilă. Când a auzit ce i se cere să facă, doctoriţa de la Urgenţă a ieşit în hol cu o falcă în cer şi una în pământ şi l-a luat la rost pe senator într-un limbaj nu foarte academic, dar foarte pe înţelesul respectivului: “Mă, fir-aţi ai dra….. voi de nenorociţi, şi aici procedaţi ca politicienii, faceţi trafic de influenţă? Să nu vă prind că vreti să intraţi în faţă…!”.

Şi nici nu l-a mai văzut pe domnul senator de Vâlcea pentru că şi-a luat mama aşa cum era, bolnavă sau mai puţin bolnavă, şi a plecat către alte unităţi sanitare mai “primitoare” cu VIP-urile! Din motive lesne de înţeles nu o să facem public numele respectivei doctoriţe!

Sursa: universulargesean.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

6 răspunsuri

 1. Julia spune:

  Eu as propune-o ministrul sanatatii,daca intr-adevar a procedat asa.

 2. Adriana Dobrovolschi spune:

  BRAVO, DOAMNA DOCTOR!!!!!!

 3. Adrian spune:

  Da! Un gest demn de apreciat! Bravo!!

 4. Popescu spune:

  Bravooooo doamna doctor !!!!!! Așa oameni să avem!!!!!!!!! Bravo!!!!!!

 1. 7 septembrie 2016

  […] O doctorita de la Urgenta A MATURAT pe jos cu un SENATOR: Ma, fir-ati ai dra….. voi de nenoroc… – ganduridinierusalim.com 20689 Facebook interactions 2 Twitter trackbacks 1161 Twitter followers […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.