O haită de lupi a asistat o femeie la naștere

haita de lupi

O americană Mary Krainik, prinsă într-o capcană de zăpadă, a dat naștere unui copil sănătos cu o greutate de 3.4 kg. Ajutorul a venit din partea unei haite de lupi care parcă a asistat la naștere.

” Ei m-au considerat membru al haitei lor, – își amintește secretara de 25 de ani din Talkeetny, Alaska. – Dacă nu ar fi fost îngrijirea lor, copilul meu nu ar fi supraviețuit. Lupii ne-au încălzit, au lins noul-născut, unul dintre ei a mușcat cordonul ombilical. M-au ajutat să iau copilul în brațe ca să-l alăptez. Ne-au supravegheat până ce nu a venit ajutor”.

Mary Krainik a fost la luna a opta de sarcină atunci când întorcându-se acasă a nimerit într-un viscol teribil. Mașina a ieșit de pe drum și s-a blocat într-un morman de zăpadă. Mary a ieșit din mașină, în speranța că o va lua un transport în treacăt. Dar viscolul a tot crescut. Femeia disperată a decis să meargă la oraș pe jos . Ea a străbătut cu greu aproximativ 800 de metri, când dintr-o dată a simțit durerile facerii.

Văzând aproape un loc unde era mai puțină zăpadă, Mary abia a ajuns acolo și din cauza durerii și fricii a leșinat.

“Am revenit la câteva minute mai târziu, – spune Mary. – Capul meu a fost culcat pe spatele unui lup mare, probabil, căpetenia haitei”. Alți lupi, ei au fost nouă la număr, au înconjurat femeia într-un inel strâns, protejând-o de viscol. “Eu chiar nu am avut timp să mă sperii. 20 minute mai târziu, am născut un copil. O lupoaică a mușcat cu grijă cordonul ombilical și apoi împreună cu prietena sa a lins copilul. Lupii rămași se lipeau de Mary, încălzind-o.

Mary a încercat să ia copilul în brațe, dar nu a avut suficient de forțe. Aceeași lupoaică care a mușcat cordonul ombilical cu nasul a împins la ea copilul. El plângea ceea ce însemna că a fost în viață.

Mary ia dat piept. ” Lupii au fost mereu alături de mine, cu un perete dens m-au protejat de viscol. Eu parcă am fost membru al haitei lor care avea nevoie de ajutor. Căpetenia haitei a lins zăpada și lacrimile de pe obrajii mei”.

Cunoscuții Mary au găsit mașina abandonată și imediat au început căutarea. Văzând o haită de lupi pe deal, ei s-au gândit că s-a întâmplat ceva groaznic . Au început să tragă.

Lupii au fugit. Și atunci oamenii au găsit o femeie cu un copil nou-născut, rezemată de un copac.

Lupii nu au fugit, ci priveau de departe cum oamenii transportă femeia care a fost sub tutela lor în mașină.

” Ei nu mă vor uita, – a spus reporterilor Mary Krainik. – Într-o zi voi veni acolo cu micul meu Bill. Sunt sigură că ei vor veni”.

Dacă nu ar fi fost martorii care au găsit-o pe Mary înconjurată de lupi, nimeni nu ar fi crezut în această poveste.

Silvicultorii și vânătorii refuză să comenteze acest caz – niciodată nu au auzit de așa ceva. Ei conving femeia să nu se întâlnească cu salvatorii ei “carnivori”. Dar Mary Krainik nu se lasă înduplecată și așteaptă o întâlnire.

Articol relatat de portalul lupuldacicblog.wordpress.com

loading...

De asemenea, ai putea dori...

6 răspunsuri

 1. Ioana spune:

  Asta semana mai mult cu o minune de a noastra, dar ce conteaza este ca femeia si copilul sunt bine. Nu orice minune este automat crestina, dar repet, cei doi sunt in viata, totul e perfect.

  • In Alaska sunt crestini ortodocsi, Sf Gherman din Alaska – misionar rus de la Manastirea Valaam din nordul Rusiei – este intocmai ca apostolii pt ei.
   Am fost in Alaska, am participat duminica la slujba intr-o biserica ortodoxa – nici o deosebire fata de slujba din Rusia, doar ca e in limba engleza.

   Probabil ca femeia s-a rugat, in disperaea ei – mare e puterea Domnului!

 2. bazil cercelescu spune:

  cred in minuni dar nu pot comenta aceasata nu am auzit nicaeri in massmedia mai ales ca minunea a avut loc la inceputul anului de regula aceste minuni(cazuri) sunt mediatizate de televiziunile di lumea intreaga este prima data cind citesc despre ea in rest cred in minuni si nu pot discuta mai mult nefiind in cunostiinta cu respect bazil

 3. Demi Dacul spune:

  Sa nu uitati lupii au fost dintotdeauna prieteni omenirii,in special al DACILOR,pana cand omul adica dacul a inceput sa ucida lupi,atunci s-a rupt legamantul dintre om(dac) si lup.Lupii in decursul vremii au atacat intotdeauna oameni rai adica ai dracului,ei sunt foarte inteligenti si il privesc pe om de la distanta,au puterea psihologica de a vedea in om ce nu suntem noi capabili sa vedem.Sunt foarte multe descrieri despre daci si lupi,iar steagul dacilor este capul de lup cu coada de sarpe.

 4. florin spune:

  minuni au loc mereu sub ochii nostri… noi nu le mai vedem, pt ca am pierdut legatura cu natura…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.