Oamenii ăia nu fac altceva, decât să grăbescă Apocalipsa!

Vedeți cu câtă imprudență și cu câtă neatenție, Cea Mai Puternică Biserică Spirituală, Bastionul Ortodoxiei, Sfântul Munte Athos – Grădina Maicii Domnului, care este Mama Ortodoxiei Spirutuale, Ierusalimul care este Leagănul Ortodoxiei Universale, locul unde a copilărit Iisus, unde a trăit, unde a călcat cu piciorul… si chiar grecii au fost cei care au îngenunchiat în fața păcatului!

Și aici nu este de vină doar Mitropolitul sau Preotul, pentru că Biserica nu-i formată doar din preot și episcop, ci este formată din Cler și Popor!

Deci poporul a votat, Parlamentul, a votat – Ca bărbații să se poată căsători între ei!!! Homosexualii! Și au votat cu ușurință, acest lucru!

Tot auzim vorbind de Europa Centrală, Europa Comună – Uniunea Europeană, să le aducem aminte din când în când, că această Poartă a Europei, care stătea ca o Stavilă în fața Imperiului Otoman, atunci când toate Popoarele Balcanice erau paşalâc turcesc și aveau închinare turcească.

Pentru că Domitorii noștri au ales chiar să plătescă dări, ca pe teritoriul românesc, să fie Lege Creștină și Libertate Creștină!

Să nu fie moschei și lăcașuri de închinare păgână, și să nu fie pașalâcuri, să nu ne fie Țara transformată în Raia Turcească (garnizoană militară turcească)!

Brâncovenii au refuzat Islamul, li s-a tăiat capul și a fost aruncat în Bosfor… acum ei sunt morți dar a trebuit să treacă 400 de ani de istorie, ca să înțelegem că nu ritualul înmormântării este totul. Ci Credința și Demnitatea!

Mă întreb, oare noi am putea să-l mărturisim pe Hristos asemenea sirienilor creștini care au fost decapitați și crucificați pentru că nu s-au lepădat de Creștinism?

Să taie bucăți din tine și tu să nu te lepezi de Hristos!

Este un mare Dar de la Dumnezeu, și o mare Rușine pentru Lumea de Astăzi Modernă, care este plină de pretenții, plină de iz de cultură, filozofie și înaltă gândire.. să te uiți cum se fac creștini martiri ca în primele veacuri creștine..

E o mare Taină! Oamenii ăia nu fac altceva, decât să grăbescă Apocalipsa! Completarea îngerilor căzuți prin sufletele drepților mântuiți. Și Dumnezeu a ales această cale și a îngăduit-o. Ori ca să rușineze Bisericile Comode și Nepăsătoare.

Noi am uitat prea repede cât sânge s-a varsat, pentru aceste demnități naționale. Și nu mare ne va fi mirarea când vom realiza că am pierdut niște nestemate, niște valori, niște bijuterii divine… și asta doar din neglijență.

Cei care au murit nu au dat o palmă de pământ, degeaba! Bătrânii apărau pământul pentru că ei au vărsat sânge pentru el, noi mergem în Supermarket și luăm totul de-a gata. Ni se pare că pământul este o povară. Nu este o povară, este o Avere Națională!

„Și când veți vedea urâciunea pustiiri, în Locul cel Sfânt, să știți că Sfârșitul este aproape…”

Parintele Calistrat Chifan – Predica video AICI

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.