Preotul care a sacrificat 50.000 de euro strânşi pentru pictura bisericii ca să salveze niște copii orfani

In ultima perioada foarte multa lume a criticat dur preotii pentru actiunile pe care la fac si pentru faptul ca dau mai multa atentie la construirea bisericilor decat ar da enoriasilor care vin catre ei cu probleme. Este adevarat ca sunt si preoti care nu merita sa imbrace hainele sfinte si sa slujeaca in biserica dar sunt si oameni cu har care ar face orice numai sa ii ajute pe cei nevoiasi care au nevoie si de cel mai mic ajutor. Si acum sa fin sinceri cu noi daca ajutorul pentru ei nu vine nici macar din partea bisericii ce speranta sa mai aiba acei oameni.

Preotul Partenie Apostoaie slujeşte la biserica Vovidenia din Botoşani, un lăcaş de cult vechi de 200 de ani. Este un personaj cunoscut pe plan local pentru implicarea sa în misiunea de caritate. Din anul 2011, întreţine copiii orfani cu fondurile Bisericii şi ale enoriaşilor şi are grijă de săracii buni la învăţătură din satele judeţului. A devenit şi mai cunoscut pentru o ispravă cu totul neobişnuită în sânul Bisericii Ortodoxe Române. A sacrificat fondurile strânse pentru refacerea picturii bisericii folosindu-i pentru întemeierea unui centru destinat orfanilor şi bătrânilor abandonaţi.

Parintele nu a stat prea mult pe ganduri si a sacrificat 50.000 de euro strânşi pentru a reface pictura lăcaşului de cult pentru a construi un centru social dedicat orfanilor şi bătrânilor

Acest om merita tot respectul nostru si este cu adevarat un om cu har la care oamenii vin cu drag sa ii asculte pildele si sa ii ceara sfatul atunci cand au nevoie de cineva care sa ii indrume. Speram sa vedem ca tot mai multi preoti fac asemenea gesturi pentru copii, sau pentru batrani fara adapost. Lumea poate deveni un loc mult mai bun daca lasam cu totii un pic de la noi si ii ajutam si pe cei din jurul nostru.

Sursa: extranews.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.