Profeția părintelui Argatu: „Va fi pustiu peste tot şi jumătate din București va fi sub dărâmături”

Am văzut o jumătate de Bucureşti sub dărâmături şi jumătate în picioare, dar pustiu şi gol, fără oameni. Pe străzi erau maşini de tot felul, care mai de care mai frumoase, mai luxoase, dar fără oameni. Puteai să-ţi alegi pe care voiai. Nimeni nu era şi nimănui nu-i trebuiau. Am văzut oraşe şi sate pustii, câmpii verzi dar pustii. Am intrat într-o casă, să mă dumiresc, dacă este cineva acasă. Nimeni.

Pe aragaz, încă mai fierbea ceaunul cu mămăliguţă, masa era aranjată. Jos lângă aragaz un şorţ şi haine femeieşti, semn că a prins-o moartea pe gospodină făcând mâncare, iar pe scaune şi spătar haine bărbăteşti şi femeieşti, semn că stăteau la masă. M-am mirat şi eram stupefiat de acea linişte ca de mormânt şi de acel pustiu. Începând de la Galaţi şi până în nordul Moldovei, nu ştiu dacă am întâlnit vreo şapte oameni de toţi, aşa de rari şi de departe erau unii de alţii, poate la sute de kilometrii. Toţi erau îmbrăcaţi în haine albe, semn că numai atâţi drepţi s-au mai găsit printre oameni când s-a produs cataclismul. Am văzut până în Rusia. Până la Moscova, nu ştiu dacă or fi fost 7 oameni pe care i-am întâlnit şi aceia erau îmbrăcaţi în haine albe. Pe aici locurile erau arse, de parcă ar fi dat cineva foc la munţi şi la câmpii şi clădiri dărâmate ca la cutremur.

Din profetiile parintelui Ilarion Argatu

loading...

De asemenea, ai putea dori...

5 răspunsuri

 1. Metatron spune:

  Pai cum asa , eu m-am informat pe alte site-uri si acolo cuvantau ca Bucurestiul e al-2-lea Ierusalim, se vor inchina toate popoarele noua si va curge de dreapta un rau de miere si de a stanga unul cu lapte si in mijloc va fi un munte de paine proaspata scoasa din cuptor :), Bineinteles cred ca in profetia sfintiei parintelui si de altefel si a parintelui Arsenie Boca,

 2. Gabriela spune:

  „Se vor inchina toate popoarele noua si va curge de dreapta un rau de miere si de a stanga unul cu lapte si in mijloc va fi un munte de paine proaspata scoasa din cuptor”? Romanilor? Pai de unde sa curga rauri de lapte si miere când tot guvernul fura, toate au fost distruse cu o incapatanare cum nu se mai intalneste la alte neamuri. Mai degraba ca raurile astea se scurg afara din tara noastra. Cine sa le opreasca? nepasarea și indiferenta romanilor?

 3. Nevrednicul spune:

  Dupa aceste descrieri pare sa fie aplicata bomba cu neutroni…
  E si de asteptat – multi ravnesc la acest pamant romanesc, incepand cu ungurii si terminand cu moscalii…

 4. Gabriela spune:

  Nu mai stresați săracă lume cu asemenea nenorocire, a face bine e sa le dai curaj și optimism oamenilor !…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.