Profețiile arhim. Gavriil despre antihrist: ”Omenirea va cere ajutor de la extratereştri, neştiind că aceea sunt demoni”

Arhimandritul Gavriil (Urghebadze)_cel_nebun_pentru_hristos7

În perioada vremurilor de pe urmă nu vă uitaţi la cer: aţi putea fi înşelaţi de minunile ce se vor petrece acolo – puteţi să greşiţi şi să vă pierdeţi.

Adepţii lui antihrist vor umbla dezgoliţi. Creştinii însă vor fi îmbrăcaţi cuviincios. Conform canoanelor bisericeşti femeia nu trebuie să poarte haine bărbăteşti. Îmbrăcămintea omului arată starea lui duhovnicească.

Diavolul are 666 de mreje. În timpurile lui antihrist oamenii vor aştepta salvarea din cosmos. Aceasta va fi cea mai mare înşelare (momeală) a diavolului: omenirea va cere ajutor de la extratereştri, neştiind că aceea sunt demoni.

Despre lupta sfinţilor proroci Enoh şi Ilie cu antihristul se va transmite la televizor.

Când icoana Preasfintei Născătoare de Dumnezeu de la Iviru („Portăriţa”) va purcede să părăsească Athosul, va începe dangătul clopotelor, bisericile în mod văzut i se vor închina, pentru a o petrece. Toate acestea vor fi arătate la televizor.

Aceasta-i mila Domnului”, spunea stareţul.

Va veni timpul, oamenii vor pleca în munţi. Dar să nu vă duceţi câte unul… În păduri şi munţi să mergeţi în grupuri mici.

Pentru creştini cel mai mare chin va fi faptul, că ei singuri vor pleca în păduri, apropiaţii lor însă vor primi pecetea lui antihrist. Produsele pe care pun semnul lui antihrist nu vă pot dăuna. Aceasta încă nu este pecetea. Trebuie rostită rugăciunea „Tatăl nostru”, de însemnat cu sfânta cruce, de stropit cu aghiasmă şi astfel se va sfinţi orice hrană.

Dacă vei fura, vei încălca una dintre cele zece porunci. Cine va proceda astfel îl va primi pe antihrist.

Omul credincios va nădăjdui în Dumnezeu. Iar Domnul în ultimele vremuri va săvârşi aşa minuni pentru poporul său, încât o mică frunzuliţă din copac îi va ajunge pentru o lună întreagă. Şi pământul nu va scădea; îi vei face cruce şi îţi va da pâine.

Nu vă temeţi. Principalul este să nu fie primită pecetea lui antihrist pe mâna dreaptă şi pe frunte.

Nu mâncaţi pâinea celui care a primit pecetea lui antihrist.

În ultimele vremuri adepţii lui antihrist vor umbla la biserică, se vor boteza şi vor predica poruncile evanghelice.

Însă nu-i credeţi pe cei care nu au fapte bune. Doar după fapte se poate recunoaşte adevăratul creştin.

Credinţa adevărată îşi află loc în inimă, şi nu în minte (raţiune). Antihrist va fi urmat de cel ce are credinţa în minte, iar cel ce are credinţă în inimă, lesne îl va recunoaşte.

Acum se încep evenimente importante. Astfel de pericol n-a fost pe pământ de la facerea lumii. Este ultimul… Imaginaţi-vă mama a cinci copii: cum poate să-i hrănească, fără a primi pecetea lui antihrist? Vedeţi ce curse întinde antihristul oamenilor. La început aceasta se va face benevol. Dar când antihristul se va înscăuna şi va deveni stăpânul lumii, îi va impune pe toţi să primească această pecete. Pe cei care nu o vor primi îi va declara trădători. Atunci va trebui de plecat în păduri; grupuri a câte zece-cincisprezece oameni. Însă nu vă duceţi câte unul sau doi: nu vă veţi salva… Veţi fi păziţi de Duhul Sfânt. Niciodată să nu vă pierdeţi nădejdea. Dumnezeu vă va da înţelepciune cum să procedaţi. La sfârşitul vremurilor oamenii se vor mântui prin dragostea, smerenie şi bunătate. Bunătatea va deschide porţile Raiului, smerenia îi va duce încolo, iar dragostea îl va arăta pe Dumnezeu.

Arhimandritul Gavriil (Urghebadze) 1929 -1995

loading...

De asemenea, ai putea dori...

10 răspunsuri

 1. Toma spune:

  Reclama aia la hotel de 4 stele are vreo legatura cu Antihristul??? Intreb si eu….

 2. gogu spune:

  ..nu stiu cum sa zic..dar proorociile astea nu au fost mereu 100% exacte..incep sa imi perd increderea..cat despre „sa nu furi” mi se pare putin deplasat..nu cred ca in acele vremuri te va pedepsi Dumnezeu daca in fuga ta spre padure..ai luat o fructa dintr’un pom de langa gard..

  • Vlad spune:

   Se refera la altceva cand spune sa nu furi.Vor fi si multi crestini care nu vor lua pecetea,dar vor fi slabi in credinta,vor deznadajdui si foamea ii va impinge la nelegiuiri,sa fure sa dea in cap pentru a supravietui.Degeaba nu vor lua pecetea daca vor face numai nelegiuiri ca sa supravietuiasca.Crestinii care nu vor lua pecetea vor trebui sa nadajduiasca numai in Dumnezeu ca le va da sa manance si ca vor supravietui,fara a face niciun fel de nelegiuiri,dupa cum spune Paraintele,vor trebuie sa arate bunatate,smerenie si dragoste chiar si atunci cand le vor ghiorai matzele.Mai oameni buni…despre ce vorbim noi aici despre ultimele vremuri,spus este faltul ca se va manca om pe om de foame…cata credinta sa ai sa rabzi de foame si sa nu il vezi pe cel de langa tine ca pe un curcan bine rumenit?!?Doamne ajuta!!!

 3. Diusi spune:

  Deci daca vei fura am inteles ca incalci porunca dar daca nu te inchini in ziua pe care Dumnezeu a poruncit sa o sfintesti nu incalci porunca?

 4. eu spune:

  …si un elefant roz calare pe matura ii va primi in imparatia lui pe toti cei care vor fi izgoniti din rai…

 5. George spune:

  Ne apropiem cu pasi repezi de deznodamant. Ceea ce nu este musai un lucru rau. 🙂

 6. CorneliuS spune:

  Cum am putea crea grupuri in fiecare localitate ? Multi suntem singuri deoarece nu stim unii de altii. Poate trec pe langa tine si tu pe langa mine,avem acelasi gand in credinta si aproape fiind totusi suntem departe. Sarbatori fericite tuturor!

  • Rodica spune:

   Am ajuns sa ne fie frică de oameni de lângă noi !Nu știm uni de alți dacă se spune că vor întra și prin biserici, adică să îi cunoaștem după fapte puțin sunt cei ce fac fapte bune .
   Dacă ne momește cum putem să ne apărăm Dumnezeu să ne limpezească mintea să fim atenți mă gândesc că doar numa foamea ne duce la necredința.omu i în stare de orice când rămâne fără mâncare la copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.