Roata vieții se întoarce. Fiecare primește ce merită. Fiecare primește cât oferă. Nimic nu rămâne nepedepsit

Stii, viata trebuie traita in asa fel incat sa nu ramai cu datorii, de orice fel, in special de ordin sentimental, pentru ca datoriile, toate, mai devreme sau mai tarziu, se platesc.

Si uneori se platesc mai scump decat ai crede. E pacat sa iti bati joc de iubirea unui om, e pacate sa ii dai sperante degeaba, e pacat sa nu te uiti in spate atunci cand parasesti pe cineva care te-a iubit si poate inca te iubeste…

Dar si mai pacat e sa nu iti dai seama cat rau ai facut sau sa il faci pur si simplu fara sa iti pese de consecintele pe care actiunile tale le-ar putea avea…

In viata nimic nu ramane neachitat, tocmai de asta ar trebui sa traim in asa fel incat sa avem mereu de primit, nu de dat, pentru ca intr-un tarziu vom plati, fie ca ne place, fie ca nu, scrie matinalromania.ro.

Nu conteaza ce datorezi, cat datorezi si cui, ceva va face ca totul sa se compenseze. Important e ca totusi roata se intoarce cu aceeasi viteza, aceeasi putere si uneori ne poate lovi foarte tare, prea tare ar putea spune unii.

Roata se intoarce. Fiecare primeste ce merita. Fiecare primeste cat ofera. Mai devreme sau mai tarziu, toate datoriile se platesc. Si imi place sa cred ca in special in iubire. Si poate ai inselat-o, ai ranit-o, ai mintit-o si ai amagit-o.

Sau poate ca toate astea ti-au fost facute de ea. Stai linistit, fiecare primeste ce trebuie, ce a oferit. Si fiecare trebuie sa isi invete lectiile pentru ca sunt unele lectii fara de care viata nu ni se poate schimba in mai bine.

Tine minte: Ajuta mereu atunci cand poti nu stii cand se intoarce roata.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.