Sfântul Maslu pentru bebelușii internați la Spitalul „Marie Curie”

IMG_9396_w747_h800_q100

La Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Marie Curie” din Capitală mai mulţi preoţi bucureşteni au oficiat miercuri, 17 februarie 2016, Taina Sfântului Maslu pentru copiii internați aici din județul Argeș.

Au participat preoţi din Protopopiatul Sector 4 Capitală precum şi din alte spitale din Bucureşti.

„Am răspuns invitației Părintelui Mihai Dinu, preotul Spitalului «Marie Curie» din București pentru ca împreună cu preoții din Protoieria Sectorului 4, dar și de la alte spitale din Capitală, să oficiem Taina Sfântului Maslu și rugăciuni pentru sănătatea și ajutorul copiilor care sunt internați în această perioadă în acest spital”, a declarat pentru TRINITAS TV Părintele Protopop Ioan Armaşi – Protopopiatul Sector 4 Capitală.

„Preoții de spitale se află în permanență în sprijinul persoanelor internate. Acum ne aflăm la Spitalul «Marie Curie», iar părintele Mihai Dinu a trecut pe la copiii internați și i-a miruit, iar pe cei pe care a putut i-a împărtășit. Dată fiind situația pruncilor veniți din județul Argeș care se înrăutățește, ne-am adunat mai mult preoți pentru a săvârși Taina Sfântului Maslu știind faptul că această taină, precum și Sfânta Împărtășanie sunt tainele cele mai importante pentru ajutorarea vindecării celor bolnavi”, a mărturisit Părintele Marius Ciprian Dinu, coordonatorul preoților de caritate din Bucureşti.

De asemenea atât copiii, cât şi aparţinătorii acestora primesc asistenţă religioasă de la preotul spitalului.

Mai multe pe basilica.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.