Suedia va deveni prima ţară din lume în care CIPUL va fi INTRODUS în masă

a663478db6897160914866adb1fdba367be5ee08

Cipul implantat sub piele nu mai este chiar un vis sau o obsesie a conspiraţioniştilor. Deşi aceştia din urmă au avertizat de peste 10 ani că la ăsta se va ajunge, mulţi oameni de ştiinţă au luat în râs asemenea predicţii, asimilându-le unor “minţi bolnave”. Totul în jurul nostru va fi înregistrat pe un cip de mărimea unui bob de orez, implantat în mâna noastră dreaptă, unde poate fi citit sau urmărit prin ziduri şi pe distanţe mari. Exact un astfel de cip biometric implantabil va fi capabil să urmărească o persoană pentru tot restul vieţii.

Unele grupuri religioase avertizează că limitarea spaţiului personal este cea mai mică dintre probleme. Citând din Biblie, ei atrag atenţia asupra faptului că, dacă societatea urmează această cale invazivă, va împlini profeţia de rău-augur făcută cu mult timp în urmă:

“16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.”
(Apocalipsa 13:16-18).

Iată ce articol recent am găsit pe site-ul PR Newsire.com, în care se vorbeşte exact despre cât de aproape este ideea ca cipul implantat sub piele să fie unul universal şi chiar obligatoriu pentru toţi oamenii! Citez din articol:

BioNyfiken, o organizaţie suedeză în domeniul biotehnologiei, susţine aducerea fenomenului cipării către mase. Punctul lor de vedere este acela că a avea un implant inteligent subcutanat nu este atât de diferit faţă de a purta un cercel sau un tatuaj și că un număr tot mai mare de oameni vor alege să aibă implanturi sub piele.

Patrick Mylund Nielsen, cercetător științific principal de securitate la Kaspersky Lab, a spus: “Cât priveşte biociparea, sunt câteva lucruri de lămurit: Ce se întâmplă atunci când cheile noastre private se află sub pielea noastră? Poate cineva să devină o copie virtuală a mea, strângându-mi mâna? Cine ar putea să mă urmărească oriunde m-aş duce?”

“Tehnologia deja se întâmplă”, spune Hannes Sjoblad, unul dintre fondatorii BioNyfiken. “Observăm o comunitate în creștere rapidă a persoanelor care experimentează implanturile cu cip, care permit utilizatorilor să efectueze rapid și ușor o varietate de sarcini zilnice, cum ar fi permiterea accesului în clădiri, deblocarea dispozitivelor personale fără coduri PIN, permiterea accesului de citire la diferite tipuri de date stocate. Consider această tehnologie inovatoare ca un alt moment important în istoria interacțiunii om-calculator, similar cu primele “ferestrele” din sistemul de operare sau cu primul ecran tactil. Identificarea prin atingere este înnăscută pentru om. Codurile PIN și parolele nu sunt naturale. Și fiecare dispozitiv suplimentar pe care trebuie să-l luăm pentru a ne identifica, cum ar fi un breloc sau un card, este doar un alt element care ne face viaţa mai complicată.”

“De aceea am considerat că este esențial să se lucreze alături de noi de un expert de securitate, care înțelege cu adevărat tehnologia, pentru a ne ajuta să analizăm riscurile. Kaspersky Lab este partenerul ideal de cercetare pentru BioNyfiken”.

P.S. Aşadar, celebra companie anti-virus Kaspersky se va ocupa în viitor cu implantarea cipurilor sub piele la oameni. În Suedia, deja există o serie de clădiri high-tech, cum ar fi Epicenter, în care implanturile sub piele sunt utilizate în mod regulat de către angajaţi, pentru o serie de activităţi. Ideea nu este ca avea un cip sub piele e doar un fel de tatuaj sau cercel… nu asta cred că a constituit vreodată vreo problemă, ci faptul de a fi URMĂRIT PERMANENT DE CĂTRE CINEVA în tot ceea ce faci (că te duci în locul X, că achiziţionezi produsul Y sau că vorbeşti la telefon cu Z). Faptul de a fi urmărit constituie cea mai gravă încălcare a libertăţii unui om, a intimităţii sale; atât timp cât acel om nu face niciun rău societăţii, de ce trebuie să fie el obligat să-şi implanteze un cip sub piele, pentru a fi urmărit? Pentru că ciparea va deveni obligatorie (vă asigur că se va întâmpla acest lucru), chiar dacă acum pare a fi doar experimentală şi opţională. Iar urmărirea tuturor oamenilor nu reprezintă decât o altă obsesie a blestematei de Oculte Mondiale care ne conduce din umbră de atâta timp…

Despre obligativitatea microcipurilor, am vorbit în cadrul acestui articol din septembrie 2014 (Microcipurile RFID, implantate în noi, vor fi obligatorii, fie că ne place sau nu! Bine aţi venit în “tirania virtuală”!) şi în care explicăm foarte clar paşii de introducere a acestor cipuri:

În primul rând, tehnologiile vor trebui să fie, în general, acceptate de societate. Se va începe cuproduse “cool” de consum, cum ar fi Google Glass. Apoi, microcipurile RFID vor fi implantate în mod voluntar sub pielea noastră pentru accesul la clădirile publice. În cele din urmă, odată ceconceptul este general acceptat de majoritatea lumii, acest microcip va deveni noul număr de securitate socială” şi va fi obligatoriu.

Pe de altă parte, observ că Suedia devine un teren de experimentare a Ocultei Mondiale. De exemplu, această ţară este pe punctul de a interzice orice tranzacţie cu bani-gheaţă, totul făcându-se doar electronic. Aşa cum scriam într-un articol din 2012 (Care este adevăratul pericol al eliminării totale a banilor de hârtie din societate? Vom fi total controlaţi!), în Suedia, doar 3% din tranzacţii au loc cu bani cash; de exemplu, în majoritatea mijloacelor de transport în comun nu se mai pot cumpăra bilete cu ajutorul banilor-gheaţă.

Articol relatat de portalul lovendal.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

15 răspunsuri

 1. Marius spune:

  E o mare inselaciune si va dau un motiv de gandire. Acel cip pentru a functiona are nevoie de o baterie ca sa functioneze, unde o are si cum se incarca? Tineti GPS la telefon deschis si vedeti cat de repede se descarca bateria.

  • serj spune:

   corpul uman produce o energie de 20W, asa ca credema sunt asa tehnologii ca totul va merge cum inca nici nu ti-ai inchipuit, deschide ochii

  • Dorina Cavasdan spune:

   Pana va deveni obligatoriu se va inventa o modalitate de-a se reincarca,citeam undeva ca s-ar putea sa se reincarce de la caldura emanata de corpul uman…

  • Carul cu boicil spune:

   Domnu Marius, vitele nu au si ele cip-uri si pot fi localizate cu ajutorul satelitilor in cazul in care se ratacesc? Deci despre ce vorbim aici,? Transformarea noastra in vite numerotate, capisci?

 2. Metatron spune:

  Marius cred ca nu ai citit si alte articole despre microcip, se incarca automat din caldura mainii unde este implantat. Eu zic sa mai cauti pe alte site-uri de conspiratii ,informatii gasesti berechet doar munca de a cauta e nevoie.

 3. Daniel spune:

  Bateria exista in cip si tocmai de aceea trebuie introdus pe mana sau frunte pt ca de acolo se poate incarcat cel mai bine. Mai informeaza-te!

 4. Lucian spune:

  Au si cai cip si magari si caini si nu are nici o baterie! de exemplu codul de bare…. are baterie?

 5. eu-eu spune:

  Acel chip se incarca de la om, ca omul emite caldura si energie sufletul omului e sursa de energie vesnica, din cauza asta nu dispare si dupa ce face anumite fapte (mai ales rele) nu dispare in neant ci vine plata dupa cum e si corect si normal!

 6. Victor spune:

  Cu cel putin 10 ani in urma, daca nu si mai bine, inaintede publicarea de pe youtune e mai jos, se propovaduia in biserici in America, de catre unul din inventatorii unui astfel de microchip de identificare si nu numai, care este scopul si unde se va ajunge, dupa ce s-a retras din astfel e cercetari.
  Va recomand Carl Sanders tradus in romana, unele din putinele inregistrari video. Acum mai bine de 25 de ani circulau intre crestinii care aveau rudenii in America casete audio cu mesajele sale.
  https://www.youtube.com/watch?v=OEkCqwPy9vY

 7. catalin adrian spune:

  ori cum suntem controlați din perspective comunicațiilor / telefoane/ cipul cardului bancar. nu este plăcut DAR se pare că este inevitabil.

 8. Marcu spune:

  Corpul uman are (pentru bateria CIP-ului) energie inepuizabila… INEPUIZABILA!!!

 9. Sima spune:

  OOK si ce propuneti voi si acesti site ce sa facem?
  Vreo solutie avem?
  Vom muri de foame sau ce sa facem?
  Cu ce ma ajuta ca stiu acest lucru daca nu mi se spune ce e de facut ?

 10. Aeleden spune:

  De ce nu aprobaţi comentariul? Vă temeţi de un număr? Un număr, cum este 666, nu poate avea nici o vină. Vinovat va fi cel care se va semna cu acest număr şi care-i va da renumele de rău augur.

  În realitate numărul 666 este un număr de sinteză al universului. El include toate constantele fundamentale ale materiei, având o anumită importanţă în ştiinţă. De aceea acest număr a fost „subliniat” şi de Arhitectul Marii Piramide (Keops) înscriindu-l în măsurile ei, şi era venerat de geto-daci, care-l scriau pe opaiţe şi chiar pe ţigle, dacii fiind singurul popor care avea cunoştinţă despre proiectul şi măsurile Piramidei lui Keops. Spre exemplu, ei au ales raza Sanctuarului-Calendar de la Sarmisegetuza egală cu o zecime din înălţimea piramidei egiptene (14,78 m). Piramida are 147,8 m ca înălţime ideală, adică include şi vârful lipsă.

  În Sanctuarul-Calendar de la Sarmisegetuza raportul dintre numărul 666 şi raza cercului interior (exprimată în degete piramidale) este egal cu numărul de aur.

  Ştiinţa noastră încă nu a pătruns tainele acestui număr şi dezvăluirea lor necesită un avans al ştiinţei actuale, care va trebui să admită în final că există un Creator, fără de care universul nu ar fi structurat atât de armonios şi nu ar include asemenea proporţii ce reflectă nişte numere (devenite) sacre.

 11. Valeriu spune:

  Sfârșitul este aproape cine nu se impaca cu Dumnezeu prin apa botezului si pocăință va gusta din minia lui Dumnezeu ce va veni peste tot pământul si fii faradelegii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.