Tu așa scrii în pomelnic: „Angela, s-o ia dracul că nu mă lasă să divorțez!”

Ai divortat, da? Ai copii si ai femeie! Esti barbat, te-ai indragostit de alta femeie! Du-te si da femeii casa si copii, trece pe numele lor tot si du-te in lumea ta la „drăguţă” munceste din nou si fa o alta gospodarie. Ca tot te-a luat ca esti tare si mare si viril! Trebuie sa te ia si de gospodar! Fa-ti un alt cuib! Si daca vrei, il distrugi si pe ala mai tarziu! Dar nu lasa copii pe drum, nu-i lasa cu procese false si cu mosteniri vandute si incurcate! Iar tu te duci in alta parte, cladind fericirea pe suspinul altora! CA TU ESTI DUSMANUL LOR, NU EI SUNT DUSMANII TAI!!!

Tu asa scrii in pomelnic: „Angela, s-o ia dracul ca nu ma lasa sa divortez!” iar ea scrie „Vasile, sa-l ia dracul ca imi ia copiii!” si nu mai stiu ce… Nu ma! Tu esti dusmanul! Daca ai fi fost un om intelept si daca ai fi avut constiinta si suflet, te-ai fi gandit ca acei copii au nevoie de mama si tata! Si te-ai fi gandit ca acei copii au nevoie de un asezamant si de o stabilitate! Du-te linistit si lasa casa in pace!

Si femeia la fel, daca ai plecat, du-te si semneaza tot sotului si du-te invartindu-te! Si atunci ai facut o chestiune de dreptate inaintea lui Dumnezeu si ti-ai hranit Egoul… si ti-ai hranit si Patima!

Parintele Calistrat Chifan – Predica video AICI

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.