Un incendiu puternic a topit sticla, însă icoana a rămas neatinsă

icoana incendiu

Biserica ortodoxă Sfântul Gheorghe din Knoxville a fost cuprinsă de flăcări, zilele trecute. În urma incendiului puternic, cei ce au ajutat la curăţarea bisericii, au avut surpriza să vadă o minune dumnezeiască.

În fotografia publicată în cadrul acestui articol, puteţi vedea cum căldura intensă din timpul incendiului a topit sticla care acoperea această icoană, însă icoana propriu-zisă a rămas neatinsă.

11028045_10153204543035330_4632787679581315355_n

„O adevarată minune!”, povesteşte Troy Stavros – acesta fiind unul dintre cei care au participat la curăţenie. „Vă rugăm să fiţi alături, în rugăciune, de cei ce slujesc în Biserica Sfântul Gheorghe. Va fi un drum lung, dar, fără îndoială, Dumnezeu este cu ei”, a mărturisit acesta, referindu-se la perioada grea în care biserica va trebui să fie renovată.

Articol relatat de portalul ortodox.md

loading...

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. dan spune:

    Strugurii sunt acri si sigur prea sus. Cei care sunt aici au vazut o poza cu o icoana si deja stiu din ce e facuta. Crestinii adevarati nu au nevoie de minuni, dar nici nu cauta nod in papura (musai niste explucatii stintifice la tot ce se intampla in jurul nostru) si nici nu fac ignoranti sau in alt fel pe cei care nu le impartasesc credinta. Pacat ca nu toata lumea poate simti dulceata credintei

  2. anonim spune:

    asta da minune dumnezeiasca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.