Un român ortodox îi răspunde genial ateului ”demonic” CTP: ”oamenii fără Hristos… nu pot să lupte cu patimile si răul cosmic care îi ține o viață întreagă sclavi”

cristian-tudor-popescu

Din nou, editorialistul Cristian Tudor Popescu recidivează în stilul său caracteristic și ateu împotriva BOR, a credinței ortodoxe și a românilor în general, într-un editorial publicat pe site-ul Republica.ro și la o emisiune la postul unguresc de televiziune DIGI24. CTP își confirmă ura gregară, ignară și ”demonică” împotriva Bisericii și a credinței neamului nostru.

Un român Mircea George Popandron îi răspunde genial pe Facebook editorialistului CTP într-un stil care îi închide gura ateului agresiv ce are o gândire de domeniul SF-ului în privința ortodoxiei: ”In timp ce vorbeai cu atâta ură si dispreț împotriva ,,institutiei captitaliste BOR,,…la televiziunea DIGI24….să știi că ai fost observat stimate domnule CTP…cum îți ștergeai din coltul gurii spuma albă …a răutății și urii demonice pe care doar oamenii semi-demonizati o au .( și crede-mă domnule CTP ….desi nu am instruirea ta si poate calitatile tale ….stiu mai bine cine vorbea prin constiința si encefalul tău …împotriva institutiei Bisericii Lui Hristos adică BOR).

Încă odată mi se confirmă că oamenii fara Hristos și fără viată practica minimă duhovnicească ….nu pot sa lupte cu patimile si răul cosmic care îi tine o viață întreagă sclavi ….prin perfidia autoîndumnezeirii de sine”.

Se dovedește încă o dată că ateismul e o religie a ignoranței și lipsei de cultură și de toleranță. CTP refuzând credința creștină pierde esența lucrurilor și a universului. Locul lui Dumnezeu e luat de forțele ce susțin agresivitatea și partea întunecată a forței.

Până la urmă ateismul nu e o ideologie a rațiunii fără Dumnezeu, ci o religie care susține partea întunecată a universului, de multe ori fără ca editorialiștii și scriitorii atei să realizeze acest lucru. Orbirea culturală devine totală.Ateii dovedesc că nu știu, nu pot să iubească și să ierte.

Catedrala Manturii Neamului

Marius Sălăjan, NapocaNews

loading...

De asemenea, ai putea dori...

6 răspunsuri

 1. Muntean Vasile spune:

  Bun raspuns ! L-am simtit intotdeauna pe saracul ca-i manipulat ! Sa ne rugam pentru el sa-L afle pe Dumnezeu.

 2. mishu spune:

  acest om are un caracter care nu merita pierderea timpului vietii noastre. din pacate a trebuit sa treaca timpul sa ne lamurim, dar cu fiecare moment inveti cate ceva.

 3. grigoras gherase spune:

  Nu cred ca este manipulat, poate ca doar Satana sa il fi manipulat.
  Nu este decat un descreierat, un bolnav de DELIR PARANOIC, o boala care nu se poate trata si prin urmare, va trebui sa-l suportam pana „da ortul popii”!

 4. HECTOR MORENO spune:

  Dacă Dumnezeu nu există pentru C. P. Popescu,atunci, înseamnă că respectivul este o „entitate” care vine din neant și va merge în neant !.. Individul acesta este,fără doar și poate,un studiu de caz ! Nu trebuie să fi neapărat specialist în antropologie umană ,ca să poți să-ți dai seama, după trăsăturile figurii sale ,de caracterul său malițios ! Răutate și intransigență față de oricine nu gândește ca el sau nu-i împărtășește opiniile !…În fapt, s-ar putea să creadă că deține un coeficient de inteligență foarte mare, comparativ cu semenii săi!…Și totuși,oamenii inteligenți își iubesc semenii,cred în Dumnezeu și se îndoiesc (au aporie) de puterea cunoașterii și judecății lor! Doar cei„ săraci cu duhul” sunt siguri pe ei !… Cu toate acestea,ziaristul cu opinii exclusiviste ,C.T.Popescu, n-are nici o vină !De vină sunt cei care îi citesc articolele și îi acordă importanță !…

 5. macoviciuc spune:

  Sa ne rugam poate ca o sa il ilumineze cineva la cap.

 6. Andrei spune:

  În România, statistic vorbind sunt 3% atei !
  Alt ateu declarat este și Lucian Mândruță .
  Eu am o întrebare :
  Cum de sunt lăsați să dezbată în direct subiecte de religie ortodoxă , acești atei ? Este ca și cum ar vorbi un homosexual de relații sexuale cu o femeie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.