VIDEO: Imagini ŞOCANTE cu jocurile BOLNAVE ale copiilor ISIS

copii-isis-joaca-ascunsa-cu-prizonierii_519703

Cruzime fără margini arătată prizonierilor de către copiii Statului Islamic după o partidă „de-a v-ați ascunselea”

O înregistrare video arată jocurile criminale ale copiilor ISIS pentru care viața prizonierilor nu reprezintă decât o distracțiebolnavă. În imagini se poate vedea cum prizonierii Statului Islamic sunt vânați și apoi împușcați de copii într-un joc de „de-a v-ați ascunselea” organizat de teroriști, scrie blastingnews.com.

Scenele cutremurătoare au fost filmate într-o zonă izolată din Deir ezzor, în estul Siriei, unde 6 mici recruți aleargă pe rând spre instructorul lor care le dă o mască pentru a-și acoperi fața și un pistol. De acolo copii străbat pe rând ruinele istorice ale castelului al-Rhaba în căutarea victimelor. După ce sunt găsiți, prizonierii sunt obligați să aștepte cu mâinile legate la spate în timp ce copiii se apropie și îi împușcă de la mică distanță cu pistolul primit la intrarea în labirintul format din ruinele castelului. După ce-și îndeplinesc misiunea, micuții se îndreaptă spre ieșire unde se întâlnesc cu instructorul căruia îi predau masca șipistolul pentru a fi oferite următorului recrut.

Prizonierii sunt plasați în locații diferite și nu au nici o șansă de scăpare. Ei sunt sunt numiți “fii ai evreilor” și sunt acuzați despionaj în favoarea președintelui Bashar al-Assad. Ucigașii nu par să aibă mai mult de 8 ani, estimează Mirror. Pe lângă faptul că sunt obligați să folosească arme, ei trebuie de asemenea să se laude în fața altor ucigași cu dorința de a-și ucide inamicii. În imaginile propagandistice unul dintre copii își trece degetul pe lângă gât, într-un gest simbolic al decapitărilor specifice teroriștilor Statului Islamic, pentru care aceștia au devenit recunoscuți.

httpv://youtu.be/Phh0rinAQLo

loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. anonim spune:

    Timp de 25 de ani am suportat mizeriile de dreapta. Si eram de fata cand la tatal meu un fost sef din Securitate veneau sefi de servicii secrete cu amenintari chiar si un vecin fost ofiter israelian. Acum am cariera pulbere si sunt somer si la un pas de a ajunge in strada pentru un schimb la nastere. Sunteti multumiti ? Intrebarea asta e valabila pentru toti care au lovit in mine in ultimii 25 de ani de la batai din iunie 1990 si pana la cladiri prabusite peste casa lasate sa fie devastate cu dedicatie. Si tot asa o gramada de mizeii din toate directiile, pe post de tinta pentru toti psihopatii pentru ca asta e viata unui fiu de sef in Securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.