VIDEO. Un călugăr ortodox a câștigat Show-ul Vocea Rusiei, în 2015! Ieromonahul e viral pe reţele de socializare

calugar-ortodox-vocea-rusiei

Un călugăr ortodox a câştigat un concurs de talente din Rusia, surclasând un număr mare de competitori din toată lumea. Victoria lui Fotiy, după numele său de mirean Vitaliy Mochalov, a fost una convingătoare, obţinând 76 la sută dintre voturile telespectatorilor, scrie napocanews.ro.

Ieromonahul, care este şi preot al Bisericii Ortodoxe Ruse, a interpretat melodia “Per Te”, un cântec italian din anii ’60 care a câştigat Festivalul de la Sanremo, scrie Russia Today.

Pentru marele titlu din finala show-ului au luptat patru nume, însă trei sferturi dintre voturile publicului s-au îndreptat spre Fotiy, asta însemnând peste 940.000 de mesaje și apeluri telefonice.

“Apariţia mea pe scenă a entuziasmat şi agitat oamenii. Când te uiţi la televizor, nu te aştepţi să vezi aşa ceva. Vrei să te relaxezi şi să te distrezi. Şi, dintr-o dată, vezi un preot. Se pare că prezenţa mea la acest concurs le-au reamintit de existeţa conştiinţei, a sufletului şi a păcatelor. Oamenii mi-au scris şi îmi spun că, după ce m-au văzut la televizor, vor să meargă la biserică”, a declarat ieromonahul pentru agenţia video Ruptly.

Odată cu titlul obţinut, călăgărul a câştigat un contract cu Universal Music Russia, dar și cheile unui automobil marca Lada XRay.

Nu este pentru prima oară când un slujitor al Bisericii câştigă un concurs de talente vocale. Anul trecut, o călugăriță catolică din Italia, sora Cristina, a învins în show-ul similar în Italia.În Rusia, Biserica Ortodoxă e respectată, iar călugării ortodocși iubiți de oameni.

httpv://youtu.be/0xeSABqXVAY

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.