7 produse pe care le foloseşti zilnic şi care pot produce cancer

Soia modificată genetic creşte nivelul de estrogen din organism.

Foloseşti zilnic o serie de produse fără să ştii că acestea pot provoca în timp cancer. În acest articol vei afla care sunt cele 7 lucruri extrem de periculoase pentru organismul uman.

1. Conservele

Un număr mare de ambalaje din plastic, hârtie termică şi multe compozite dentare conţin Bisfenol-A (BPA) – care este cunoscut ca fiind cancerigen. Testele de laborator arată că BPA prezent în conserve modifică celulele creierului la şobolani.

2. Îndulcitorii artificiali

Îndulcitorii artificiali sunt realizaţi din sfeclă de zahăr modificată genetic şi sunt extrem de dăunători, deoarece aceştia cresc rapid nivelul de insulină în sânge. De altfel, fructoza, îndulcitorul artificial găsit în sucurile acidulate, este un factor important în dezvoltarea cancerului, iar culoarea caramel conține, de asemenea, un cunoscut cancerigen. Soda acidifică organismul, ceea ce duce la diviziunea celulelor canceroase.

3. Aluminiul din deodorante și antiperspirante

Este recomandabil să foloseşti deodorante făcute în casă sau organice, fiindcă, potrivit datelor statistice, cea mai mare incidenţă a cancerului de sân este în cadranul superior, aproape de axilă, adică acolo unde se aplică, în mod normal, deodorant cu aluminiu.

4. Hormonii din carne și lapte

Hormonii artificiali, utilizaţi în hrana animalelor din ferme, pentru a crește producţia de lapte și cantitatea de carne, pot cauza cancer şi o serie de alte boli.

5. Soia şi porumbul modificate genetic

Este bine cunoscut faptul că soia modificată genetic crește nivelul de estrogen din organism, la fel şi porumbul. În plus, laptele de soia conține hemaglutinină, un ingredient care transformă celulele roşii din sânge în cheaguri. Prin urmare, optează întotdeauna pentru laptele organic.

6. Fluorul din apă

Apa de izvor, fără fluorură, este cea mai sănătoasă alegere pe care o poţi face. Fluorura privează corpul de minerale, slăbind astfel sistemul imunitar.

7. Săpunurile comerciale, şampoanele, pastele de dinți şi cremele

Este un fapt cunoscut acela că tot ce aplici pe piele, păr sau dinţi ajunge în sânge. Versiunile preferate sunt cele preparate în casă sau cosmeticele organice şi naturale. Parfumul, coloranţii, subproduselor de origine animală și alte substanțe suspecte pot cauza cancer.

Sursa: clickpentrufemei.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.