A te supune soțului nu înseamnă a-i mirosi ciorapii murdari, a-l descălța de ciorapi și nici a-i admite toate mojiciile

constantin-necula

Ce înseamnă să te supui soțului și ce înseamnă să-ți iubești soția?

Fiecare are câte un model de supunere și câte un model de iubire clar. Cred că a te supune soțului nu înseamnă a-i mirosi ciorapii murdari, a-l descălța de ciorapi și nici a-i admite toate mojiciile. Dacă cel mai bun prieten este cel care te apără de tine însuți, înseamnă că cea mai bună soție este cea care te apără pe tine de tine însuți.

Haideți să o luăm duhovnicește, dar practic. A te supune soțului nu înseamnă că dacă el vine beat acasă și vomită în bucătărie, tu ești obligată de fiecare dată să spui: „Bună, iubitule, gândim pozitiv. Ai avut o indigestie pe bază de 3 litri de vin? Te-a afectat berica, iubitule?” Nu, îl pui pe tâmpit, dimineața, să spele pe jos”

Părintele Constantin Necula

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Mirela Otilia Halmagean spune:

    Se pare că pentru anumiți bărbați este mai usor să le ceară sotiilor lor să se supună decât să aplice versetul care spune: ” Bărbaților, iubiți- va soțiile asa cum a iubit Hristos Biserica si S-a dat pe Sine pentru ea.”

  2. Carmen spune:

    A te supune bărbatului, înseamnă a fi alături de el la greu ,că la bine sunt toti ,a-l îngriji ,a-i spune seara la culcare noapte bună sarutandu-l , a-i arată respect voința de a fi alături tot timpul chiar și atunci când crezi că nu merită , arată iubire și vei primi iubire !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *