„Când Părintele a atins fruntea copilului cu acele moaşte copilul a strănutat şi a deschis ochii” – Despre învierea minunată a unui copil

misa-minune-de-copil

In anul 2008, in Joia Mare, copilul de 1 an şi 8 luni, al unei familii care participa la Slujbă la Mânăstirea Bănceni din Ucraina, a fost găsit în apă, într-o fântână arteziană din curtea Mânăstirii, după mai bine de 20 minute de căutări.

A fost dus la cel mai apropiat centru medical, unde medicul a constatat decesul copilului.

Dar Părintele Arhimandrit Mihail Jar, duhovnicul Mânăstirii Bănceni, care se afla la Kiev, a transmis prin telefon ca să fie pus copilul sub aparatele de respiraţie artificială, căci copilul nu este mort. Însă medicul nu a vrut să facă lucrul acesta, deoarece copilul nu mai avea puls.

La 6 ore de la petrecerea accidentului Părintele a sosit la centrul medical împreună cu o Cruce, în care sunt încorporate părticele din Sfânta Cruce şi moaşte. Când a atins pieptul copilului cu acea Cruce, inima copilului a început să bată, dar nu se observa nici o activitate cerebrală.

Copilul a fost dus la spitalul din Cernăuţi, unde Părintele Jar a venit cu o părticică din moaştele Maicii Serafima. Când Părintele a atins fruntea copilului cu acele moaşte copilul a strănutat şi a deschis ochii.

– “Copilul este conştient şi este în stare de convalescenţă …”, ne spune un frate din Suceava, care a fost recent în Ucraina şi a văzut copilul înviat.

Fetiţa se numeste Anişoara. Fotografia e facuta la spital la Cernauţi, la putina vreme dupa ce a inviat.

Sursa: agnos.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

13 răspunsuri

 1. Anonymous spune:

  ma numesc irina sunt foarte ne norocuosa am avut numai probleme va rog ajutatima

  • Iulia spune:

   Draga Irina,
   Adevaratul ajutor vine la fiecare dintre noi daca ne spovedim din adancul inimii si cu pararere de rau.Sfanta Impartasanie ne va vindeca si ne va pazi de orice rau.
   Nu a exista noroc or nenoroc. Exista in ta insa un diavol ce se cheama Noroc si atunci cand noi credem in el ingerul lui Dumnezeu se departa de noi si toate ne merg pe dos tocmai pentru ca ne-am deartat de Izvorul vietii, Lumina si Adevarul
   care este Hristos .

 2. Anonymous spune:

  Din punct de vedere medical e virtual imposibil…iar daca a fost o minune si de asta nu ma pot indoi pt ca sunt ortodoxa,sigur nu a fost facuta de preot,cid e CINEVA mult mai sus.De aceea incep oamenii sa-si piarda credinta,pt ca nu le oferim date corecte,Trebuie sa fim clari,seriosi ,e datoria noastra de ortodocsi.

  • Gheorghe Florentin spune:

   stimata „persoana”….aceasta minune este facuta de Dumnezeu (de altfel toate se intampla cu voia Lui) dar, dar in acest caz minunea a fost facuta prin intermediul parintelui Mihail…multe lucruri trebuiesc, ar trebui sa se inteleaga de la sine…noi ne marturisim pacatele Domnului, dar, dar tot prin intermediul preotilor…si cate si mai cate alte exemple ar mai fi de dat…citim lucruri „simple de inteles” dar trebuie sa le mai complicam noi..oare de ce??? Doamne ajuta !!!

  • invidia spune:

   Draga anonima si eu sunt papa de la Roma.Va cred ca va macina cel rau cand vede ca minunile Domnului ies la lumina.

 3. Anonymous spune:

  credinta ne mantuieste

 4. Pelerin Ortodox spune:

  Dumnezeu lucreza prin oameni. Poveste afisata mai sus nu este o legenda. Este o minune a zilelor noastre. Detin informati sigure. Dupa ce am vazut povestea in alta parte, am verificat la sursa (am cunostinte care sunt foarte apropiate de pr Mihail Jar) si mi s-a confirmat.

  Anumite minuni se infaptuiesc pt a deveni pilde. Iar cei ce cred in rugacinile catre Maica Domnului, Sfinti sau Domnul Iisus Hristos, cred si in aceste minuni. Nu ma indoiesc nicio clipa de puterea Divina. Uneori stiinta s-a dovedit neputin…cioasa vis a vis de anumite fenomene. Cea mai mare minune este existenta omului, pe care nu o poate explica decat Biblia. Abrambureala de big beng este pt adormit copiii.

  Credeti in invierea lui Lazar? Dumnezeu ne-a dat multe pilde si in ultimele vremuri pt a ne incuraja si a ne apropia de El, nu pt a ne indeparta. Te indepartezi, te inspaimantezi, te descurajezi doar in momentul in care esti pierdut in cele lumesti. Atata timp cat omul tine aproape de biserica, de post si de rugaciuni, aceste lucruri sunt explicate doar ca rasplata a Domnului pt cei ce inca se mai roaga.

 5. Anonymous spune:

  puterea lui D-zeu este mare si daca avea ramasite din crucea lui Iisus atunci nu exista nici o indoiala.D-zeu sa ìi dea sanatate fetitei,preotului si la toata lumea

 6. Anonymous spune:

  uau ..super

 7. Ovidiu spune:

  Am si eu foarte mare stima pentru acest monah,in prezent eposcop.Doar ca ca se scrie ca el ar fi Antihristul. Acest fapt fiind confirmat de icoana Maicii Domnului de la boian. Am ramas foarte RAU sa citesc asemenea lucruri. Sper sa nu fac zarva. Dumnezeu sa ma ierte ! Sper doar ca aceste Declaratii sa FIE nefondate

  • radu spune:

   Ati inebunit?
   Si de IISUS HRISTOS se spunea ca scoate dracii cu cu ajutorul dracilor.Calomnii!

  • invidia spune:

   🙂 Mai oameni buni de unde le mai scoateti???De unde si pana unde parintele sa fie ANTIHRISTUL??? Chiar atata credinta aveti incat sa nu puteti discerne o idiotenie spusa de cine stie ce betiv si realitate?? Da-le Doamne minte!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.