Cum să te laşi de fumat cu un singur aliment din bucătărie

fumatul

Ai încercat să te lași de fumat până acum? Ai încercat cu toate variantele, începând cu plasturii și guma cu nicotină? Ai promis tuturor prietenilor că nu vei mai fuma nici măcar o țigară de acum înainte și nu te-ai ținut de promisiune? Este greu să te lași de fumat, dar este momentul să încerci o metodă pe cât de revoluționară, pe cât de simplă. Toți cei care au încercat această metodă au reușit să se lase de fumat mult mai repede!

Potrivit realitatea.net, studiile arată că este o metodă mult mai simplă de a te lăsa de fumat decât cea cu plasturi și gumă cu nicotină, care de fapt nici nu prea lucrează asupra denpendenței tale de tutun, plus că este și foarte scumpă. Această metodă este una naturală și te va face să arunci mucurile de țigară acolo unde își au locul, și anume în coșul de gunoi. Un singur ingredient te va ajuta în această luptă și acela este lămâia verde (lime).

A folosi lime-ul ca și instrument împotriva fumatului poate fi destul de simplu. Pregătește lămâia în felul următor: Tai-o în 4 bucăți egale, iar apoi mai împarte în 4 acele bucăți. Atunci când simți nevoie să fumezi, pur și simplu ia o felie de lime și mestec-o, cu coajă cu tot, scrie elli.ro.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Carul cu boicil spune:

    In modul cel mai sincer va spum: ajunsesem la un pachet de tigari pe zi si cand s-a defectat liftul abia mai gafaiam pe scari, asa ca mi-am propus ca de a doua zi sa ma las de tigari. Si din acea zi nu am mai pus tigara in gura. Trebuie doar sa vrei si Dumnezeu iti sare in ajutor, Slava Tie, Doamne!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.