Dacă pe vremuri iţi era ruşine să recunoşti că eşti desfrânat, azi te lauzi! Dacă iţi era ruşine să spui că furi, astăzi este o virtute!

Dacă pe vremuri iţi era ruşine să recunoşti că eşti desfrânat, azi te lauzi! Dacă iţi era ruşine să spui că furi, astăzi este o virtute! Iar dacă iţi era ruşine să recunoşti că eşti homosexual, astăzi te mândreşti! De ce? Pentru că mintea omului s-a întunecat de tot! Au denaturat adevărul! Iar atunci, când se face o discuţie în spaţiul public, pe această temă, auzim aşa: „Noi nu implicăm Biserica!”

Nici nu trebuie să o implici tu!

Biserica nu este un trust, Biserica nu este la dispoziţia mass-mediei, biserica nu este o librărie, nu este o casă de modă, nu este un club, biserica nu este casă de cultură!

Biserica este organismul divino-uman, în care Dumnezeu coboară pe pământ, peste oameni, prin două drepturi depline: CREATOR şi OCROTITOR!

„Nimic necurat nu va intra în Împărăţia lui Dumnezeu!”

Cum am putea spune noi, raportându-ne în cazul de faţă, la societatea care SE LAUDĂ CU PĂCATUL şi chiar lupta să-l pună în drepturi (cod penal, civil şi justiţie) şi să-i dea forma de VIRTUTE!

Părintele Calistrat ChifanPredica video AICI

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.