Izbăvitor de farmece, vrăji, deochiuri şi alte lucrări diavoleşti

moastele sf ciprian

Diavolul, din cele mai vechi timpuri, a avut oamenii sai apropiati, a avut slujitorii sai. Acesti slujitori apropiati ai satanei sunt vrajitorii. Ei s-au lepadat de buna voie de Dumnezeu pe pamant si s-au inchinat satanei. Pe satana l-au intronat ca dumnezeu.

Vrajitorii nu se mai roaga lui Dumnezeu, ci lui satana. Satana fiind spirit si avand puteri foarte mari, la rugamintea vrajitorului indeplineste fel de fel rautati asupra oamenilor. Vrajitorul, cu puterea diavolului, poate sa faca urmatoarele rautati asupra oamenilor: sa desparta pe sot de sotie, sa faca pe cineva casatorit sa-si urasca sotia si sa se apropie de alta femeie prin preacurvie, sa faca pe cineva sa cada intr-o patima a betiei, curvie, manie, ura etc.; sa lege pe cineva sa nu mai aiba relatii conjugale sa; poate sa intunece mintea unui om pana la nebunie; poate sa faca sa vina pagube foarte mari asupra unei familii, sa omoare sau sa imbolnaveasca animale; poate sa faca sa dispara ceva din casa; poate sa faca un rau asa de mare incat sa ajunga pana la crima, sa-i tulburea nu mintea cuiva pana la sinucidere; poate sa faca numai tulburare intr-o familie asa incat viata familiei sa fie un calvar.

Deci vrajitorul, cu puterea satanaei, poate sa faca foarte mult rau. De ce numai rau? Pentru ca diavolul este izvorul raului, este raul prin excelenta. Se inseala foarte multi cand socotesc ca prin vrajitorii pot face si bine, justificandu-se prin magia alba. Adica magia alba face bine omului, iar magia neagra face rau, spun ei. Insa realitatea este clara; diavolul niciodata nu are iubire , nu are dreagoste fata de nimeni, ci caracteristica lui principala este rautatea.

Orice bine aparent este un rau mascat. Zicea cineva odata ca s-a dus la un vrajitor pentru a face bine cuiva, pentru a practica o magie alba, respectiv sa-l faca sa se casatoreasca pe acel om care inaintase in varsta si nu era casatorit. Au procedat dupa reteta vrajitorului si dupa putin timp a facut o persoana de l-a indragit asa de mult incat il obliga sa se casatoreasca, manifestandu-i o dragoste iesita din comun. Dupa o scurta perioada s-au casatorit. Dupa casatorie persoana respectiva nu a mai mers la vrajitor pentru a-i sustine casatoria tot cu puterea diavolului. Trecand aproximativ 3-4 luni de casatorie, la un moment dat, persoana respectiva parca se trezise dintr-un somn, parca-i luase cineva o ceata de pe ochi si a realizat fapta pe care o savarsise. Imediat a doua zi, s-a si despartit. Iata ce putere mare are diavolul prin vrajitoriile sale, in cat il face pe om sa nu mai judece normal. Paradoxal, toata lumea observa obiectiv mersul rau al unui om vrajit, pe cata vreme omul respectivsocoteste ca este foarte normal, ca oamenii aceia se inseala. Normal ii devine anormal si invers.

In concluzie, trebuie sa ne ferim ca de foc a merge la diferiti vrajitori care induc oamenii in eroare promitandu-le ca ii vor ajuta cu puterea lui Dumnezeu. Ajutorul adevarat si binele adevarat vine numai de la Dumnezeu. Diavolul ii da omului numai aparentelor acestor realitati.

Toate relele care vin din farmece si vrajitorii au efect asupra unui om sau a unei familii numai daca este necredinta asupra lor.

Daca oamenii se vor spovedii regulat, vor tine post in casa miercurea si vinerea, vor merge la sfintele slujbe duminica si in sarbatori, se vor ruga zilnic acasa, vor face sfestanii si slujbe acasa, cu siguranta farmecele si vrajitoriile nu vor putea sa le faca rau. Dar daca nu se vor face toate aceste lucruri, vrajile au efect in casa.

Una din rugaciunile cele mai puternice impotriva vrajitorilor este Acatistul Sfantului Ciprian.

Atunci cand cineva observa ca i s-au facut farmece de catre unii oameni rai, sa faca urmatoarele lucruri pentru a scapa:

– sa mearga la cel putin trei manastiri sau biserici unde se face slujba zilnica si sa dea un acatist cu numele celui care are farmece;

– sa citeasca 40 de zile la rand Acatistul Sfantului Ciprian. Daca farmecele sunt foarte puternice, cel mai bine ar fi sa posteasca toate cele 40 de zile, daca nu, cel putin luni, miercuri si vineri;

– unde exista intelegere in familie, aest acatist poate fi citit de mai multi din casa – atunci are putere mai mare;

– sa cheme un preot sau doi acasa si sa-i faca sfestanie, sa le citeasca toate rugaciunile din Moliftelnic;

– sa faca tot posibilul sa nu aiba niciun contact cu persoana pe care o banuieste ca i-ar fi facut farmece, sa nu primeasca nimic de la ea si sa nu-i dea nimic;

– daca s-a ajuns intr-un grad foarte avansat de vrajitorii, iar casa si persoana care ii face acest rau este aproape sau vecina cu ea, sa faca tot posibilul de a parasi locul respectiv macar o perioada de timp;

– sa se spovedeasca sincer; din toata inima la un duhovnic bun, sa faca o spovedanie generala;

– postul este foarte important in scoaterea diavolilor.

Mantuitorul Iisus Hristos a spus ucenicilor ca „acest soi de diavol nu poate fi scos afara decat numai cu post si rugaciune”

Asa cum am amintit mai inainte, trebuie sa postim luni, miercuri si vineri. Iar cand vrea sa faca o perioada de 40 de zile de post si sa dea si la altii sa se roage in acel timp.

Nu trebuie lasat niciodata prea mult timp cand observam ca avem facute farmece in casa, deoarece cu cat trece mai mult timp, cu atat mai mult va fi necesar un efort mai mare pentru a scapa de ele.

Pentru izbavirea de farmece iarasi sunt recomandate metaniile. Spre exemplu facem 20-50 de metanii la Sfantul Ciprian si Iustina, cu formula „Sfintilor Ciprian si Iustina, rugati-va lui Dumnezeu pentru mine pacatosul si departati, sfintilor, toate vrajile satanei de la mine”.

Alti sfinti izbavitori de farmece mai sunt sfintii Haralambie si Sfanta Maria care au calcat pe diavol in picioare.

De asemenea este indicat sa se faca cat mai multe metanii, 30-50 sau mai multe, la acesti sfinti, cu formula:

„Sfinte Sfintite Mucenice Haralambie, roaga-te lui Dumnezeu pentru mine pacatosul, ajuta-ma, Sfinte, si departeaza toate farmecele si vrajitoriile, toate duhurile satanei care sunt asupra mea”

Iar la Sfanta Maria zicem:

„Sfanta Mucenita Marina, roaga-te lui Dumnezeu pentru mine, pacatosul, ajuta-ma, Sfanta, si departeaza de la mine toate duhurile satanei, toate farmecele si vrajitoriile care sunt asupra mea”.

Pentru izbavire de farmece mai este recomandabil Sfantul Maslu.

Sa se faca cel putin 7-9 sau 12 Masluri la cel care are farmece asupra sa. Daca nu poate fi prezent, macar sa aiba pomelnic pentru a fi pomenit.

Sa aiba acasa apa sfintita si ulei de la Sfantul Maslu. Cu uleiul sa se unga in fiecare dimineata si cu apa de asemenea sa ia in fiecare dimineata pe nemancate, sa stropeasca prin casa si pe haine.

Atunci cand cineva observa un lucru ciudat facut, care are facute farmece asupra lui, sa nu-l atinga, sa-l stropeasca cu apa sfintita si sa-l arunce evitand atingerea lui. Daca observam aruncat la usa ceva suspect, de asemenea sa procedam la fel, stropind cu apa sfintita.

In concluzie, farmecele se prind in familia si in casa unde nu exista credinta puternica. Daca vom face toate recomandarile Bisericii, vom scapa.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

8 răspunsuri

 1. Anonymous spune:

  Dumnezeu este Domnul si s-a aratat noua . Bine este cuvantat cel ce vine in-tru numele
  Domnului

 2. Anonymous spune:

  Am o intrebare serioasa in legatura cu farmecele.Ce e de facut cand propriul tata iti face farmece si merge la tot felu de tigani ca sa te vindece” chipurile de niste farmece deja facute.Sunt 100% sigur ca s-a intamplat asta.Fratele meu mai mare a plecat si nu s-a mai intors si nu a vrut niciodata sa mai aiba legatura cu toata familia.A stat o perioada prin biserici,apoi s-a imbolnavit ,tatal meu la blestemat intre timp si timp de o luna la barfit in fiecare zi si a spus cuvinte grele de el si de viitori lui copii.Apoi a inceput cu mine cum ziceam cu tigani care ma dezleaga sa ma faca barbat,vrea sa ma duca la prostituate.Vreau sa stiu ce e de facut in acest caz?Nu am unde sa ma duc,deci in concluzie trebuie sa ma lupt cu diavolu in propria casa.E ceva de facut ,va rog ajutor.

 3. Pelerin Ortodox spune:

  Imi pare atat de rau sa aud de astfel de evenimente. Singurul meu sfat este sa va gasiti un duhovnic de suflet la care sa va spovediti la maxim 40 de zile si sa fiti nelipsit de la slujbele bisericesti (in mod special Sfanta Liturghie si Sfantul Maslu), iar o curatenie pura a sufletului va face sa fiti de neclintit in fata raului.Tot ce faceti, trebuie facut cu povatuitor. Nu avem nevoie de prostituate sau ceva asemanator. Viata nu se rezuma la asfel de subiecte. Ea este atat de frumoasa daca stim sa mergem pe acea cale de nebiruit. Nimic din bogatiile pamantului nu ne poate inlocui cununa cea vesnica din Imparaatia lui Dumnezeu. Dumnezeu sa va ajute si sa va intareasca!

 4. sanda spune:

  am o soacra care intotdeauna mi-a dorit raul ,incat a mers si la vrajitori.stiu sigur pentru ca mi s-a spus din sursa sigura.de despartit nu m-a despartit Dumnezeu de sotul meu,caci asta a fost scopul ei ,dar nu prea avem bafta la un loc de munca sigur.sotul meu isi mai gaseste,dar eu am mereu ghinion in a gasi un loc de munca,adica deloc.

 5. ionut spune:

  pt tine sanda.stiu pe cineva care te poate ajuta.iti las mailu meu leuionutalex@yahoo.com

 6. Alexandru spune:

  Pentru ori ce problema , Dumnezeu Hristos Iisus este rezolvarea.

  Gasiti un duhovnic si restul se va rezolva.

  Pana gasiti duhovnic , psalmul 26 si alte rugaciuni cat de des posibil , dimineata la miaza zi si seara.

  Totul se rezolva, consecventa si perseverenta trebuie .

  Mantuire tuturor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.