Locul unde lucrează cu cea mai mare putere diavolul

Capcanele-diavolului

Pe oriunde se foloseste si se bea alcoolul, diavolul coseste si secera din greu. Doar nicaieri n-are diavolul un seceris atat de bogat ca la carciuma.

Daca Duhul Sfant Si-a ales o casa (biserica, adunarea credinciosilor) unde lucreaza mai viu si mai cu putere – apoi asa a facut si satan. Si-a ales si el o casa speciala pentru duhul lui cel rau, pentru alcool.

Carciuma este casa si locul unde lucreaza mai viu si mai cu putere duhul diavolului, alcoolul Coasa mortii si a pieirii sufletesti nicaieri n-are un seceris atat de bogat ca la carciuma. Carciuma este cu adevarat casa iadului unde diavolul e „acasa” la el si isi arata toata puterea lui prin fel de fel de ispravi infricosate (sudalme, betii, desfranari, batai, omoruri etc.) pe care le face duhul lui: alcoolul.

Din om, din cea mai aleasa faptura a lui Dumnezeu, carciuma si alcoolul fac un dobitoc. Cu carciuma si alcoolul strica diavolul cea mai aleasa faptura a lui Dumnezeu.

Iadul isi are o usa deschisa inca din lumea asta. Iar usa aceasta este usa carciumii. Toti cei ce intra pe usa aceasta, intra pe usa iadului. Intra pe usa mortii si a pieirii sufletesti. Toti cei ce apuca drumul carciumii, apuca drumul mortii.

Ca un iad cu gura cascata sta carciuma din mijlocul satului si toti cei care nu se feresc sunt inghititi de acest iad infricosat. Toti cei care „apuca cu carciuma” sunt inghititi de acest iad infricosat.

Fugiti si feriti-fa de carciuma, de casa cea infricosata a lui satan! Iar cei apucati in mrejele ei scapati indata la Domnul Iisus. Predati-va Domnului, intrati in Oastea Lui si veti scapa indata de aceasta cursa diavoleasca.

Preot Iosif Trifa

Extras din ”Alcoolul – duhul diavolului”

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.