Maica Domnului s-a arătat unei femei oarbe

mana-maica-domnului

În 17 iulie 1995, Rozalia (sau Roszika) Marian – care era nevăzătoare – a avut această vedenie minunată a Sfintei Fecioare Maria. Deși era fără văz, a putut-o zări pe Maica Domnului, Fecioara încredințându-i un mesaj pentru semenii săi și biecuvântând apa fântânii din ograda familiei Marian.

La puțin timp, fântâna a început să-și arate puterile. Oamenii care se spălau cu apa din ea au început să se vindece miraculos. Au fost semnalate cazuri de orbire ce s-au vindecat, însă nu și Rozalia Marian. De asemenea, s-au vindecat și persoane care sufereau de cancer, boli de piele, paralizii sau afecțiuni mai mărunte.

Mai mult decât atât, mulți dintre cei care veneau să bea apă din fântână, dacă erau șomeri, reușeau să obțină slujbe. Puterile fântânii s-au arătat și în ceea ce privește întregul sat. În anii de secetă, deasupra pământurilor satului ploua exact când era nevoie și cât trebuia, iar dacă satele din jur au suferit în urma inundațiilor, locuitorii din Seuca au fost apărați.

Cel mai important mesaj pe care l-a transmis însă Maica Domnului, prin vedenia Rozaliei Marian a fost aceasta: „Maica Domnului ne sfătuiește să mergem la biserică şi să formăm un grup de rugăciune, format din 7 catolici şi 7 ortodocşi, pentru iertarea păcatelor şi întoarcerea la credinţă a celor rătăciţi. «Dragi copii, căutaţi-L pe Fiul meu cel Sfânt. Rugaţi-vă zi si noapte, veniţi dragi copii, veniţi aici, multe haruri veţi primi, nu vă temeţi, Satana nu vă poate face nimic dacă sunteţi înarmaţi cu arma rugăciunii»”.

Nu întâmplător a primit, se pare, Maica Rozalia acest mesaj. Satul Seuca, situat în apropiere de Târnoveni, este unul în care trăiesc laolaltă creștini ortodocși, catolici, unitarieni și protestanți. „Am venit aici să împac cele două mari biserici”, i-ar fi spus Maica Domnului femeii din Seuca, potrivit antenasatelor.ro.

Din 1995 până în 2011, când Rozalia a încetat din viață, Maica Domnului i s-a arătat și de trei ori pe an. În 1999, Maica Sfântă însăși i-a ales pe cei trei prelați sub privegherea căreia vizionara își transmitea mesajele: un preot greco-catolic român, un preot catolic maghiar și un călugăr franciscan maghiar.

Rozalia Marian vorbea despre iubire și înțelegere între religii, etnii și oameni, chiar în biserica romano-catolică, în fiecare duminică, după săvârșirea Sfintei Liturghii.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

3 răspunsuri

 1. macoviciuc spune:

  Daca Dumnezeu nu a vrut decat sa uneasca,Maica Domnului de ce sa dezbine?

 2. Sorin5780 spune:

  Cum poate fi vorba de comuniune cu ereticii când e clar oprit prin canoane? E o capcană la mijloc și nu cred că s-a arătat Fecioara Maria, nici nu a îndemnat la asemenea grozăvie.

 3. alexandru spune:

  Aceasta este o mare inselare.

  Singurul Dumnezeu adevarat este cel descoperit in ortodoxie.

  Catolicii, protestantii si ceilalti sunt ERETICI, ei sunt in afara singurei BISERICI ADEVARATE, BISERICA ORTODOXA.

  Oricine isi doreste in sufletul sau sa afle adevarul, il va afla, indiferent in ce pseudoreligie se regaseste acum. Dumnezeul cel adevarat i-l va descoperi, daca cauta cu sinceritate.
  Adevarul este numai in ortodoxie.

  Va dau un exemplu, un musulman care si-a cercetat propria pseudoreligie a ajuns la concluzia ca adevarul este in ortodoxie.
  La fel un catolic, cercetand propria pseudoreligie a ajuns la concluzia ca adevarul este in ortodoxie.

  Ortodoxia are la baza Sfinta Scriptura si scrierile Sfintilor Parinti.
  Orice preot ortodox care invata diferit fata de aceste scrieri sfinte se inseala si nu trebuie ascultat. De la Sfintii Parinti stim clar despre catolici ca sunt eretici.

  Rugaciunea in comun cu ereticii, catolici sau alti eretici, este INTERZISA si ea inseamna LEPADARE DE CREDINTA.
  Prin aceasta unire pe care o doresc catolicii se urmareste distrugerea ortodoxiei.

  Cititi invataturile Sfantului Paisie ( a trecut la Domnul in 1994 ) din Sfantul Munte despre acestea, despre ecumenism, despre vremurile de azi, despre actele electronice, despre pecetea diavolului, despre cel de-al 3 lea razboi mondial. Le gasiti usor pe internet.

  Cu nădejde în Dumnezeu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.