Mărturii: Au facut pact cu diavolul, și-au vândut sufletul pentru celebritate. VIDEO

satanisti-svinja-zaklana-njujork-1403130089-518777

Declaratii socante ale unor staruri internationale despre cum au facut pact cu diavolul, si-au vandut sufletul pentru celebritate. Mesaje satanice ascunse in videoclipuri si versuri muzicale. Urmariti un documentar foarte foarte interesant!

httpv://youtu.be/20qz3nFw_18

loading...

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Luke spune:

    E cam trasa de par cea cu evenimentul din 9/11 in legatura cu avioanele…nu a fost nici un avion care a lovit turnurile.La fata locului nu s-au gasit cutiile negre , nici macar o piesa de avion de fapt.Se vede ca video este un pic cam vechi si de neactualitate.Acum se stie ca la baza turnurilor si in „scheletul” cladirii au fost introdus un explozibil care a topit rezistenta cladirii(practic a topit metalul la deflagratie), iar turnul a cazut vertical nu intr-o parte.Sa nu ma zic ca existau reporteri la fata locului inainte de incident care anuntau ca se va auzi o explozie la baza ambelor cladiri, explozia a doborat turnurile nu asa zise avioane holograme.

  2. Metatron spune:

    Da ma luke si eu zic ca a fost ceva din interior, americani sunt antrenori la inscenari, dar adevarul iasa la suprafatza ca uleiul.
    Eu personal am avut experiente spirituale in viata, cereri si impliniri si ne impliniri, imposibil sa nu cred ca exista ingeri si demoni si restul.
    Exista o foame mare de spiritualitate in lumea asta, si asa i va atrage Antihristul pe tineri pe calea lui, ca va face o religie comoda pentru ei in care orice cadere se iarta in secunda 2 , fara nici o repercusiune pe lumea cealalta sau pe asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.