Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului a donat aparatură medicală de 60.000 euro pentru trei spitale din Capitală

spital-grigore-alexandrescu

Un grup de voluntari de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, coordonaţi de părintele arhimandrit Ciprian Grădinaru, a donat aparatura medicală în valoare de  60.000 de euro spitalelor „Grigore Alexandrescu”, „Marie Curie” şi „Elias” din Bucureşti

Potrivit Mediafax, banii vin din donații și sponsorizări, iar printre aparatura medicală donată se numără și un înlocuitor de plămâni, singurul de aceste tip din Europa de Est, care a ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Marie Curie”.

Pe lângă înlocuitorul de plămâni, spitalui a mai primit un aparat Consola ILA activve, sistem complet funcţional cu trolley.

În același timp, Spitalul Universitar de Urgenţă „Elias” şi Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” au primit câte un aparat de ultimă generaţie pentru măsurarea transcutanată a bilirubinei, în valoare de 15.748 de lei fiecare, scrie b1.ro.

„Este nevoie de astfel de acţiuni şi noi le facem cât de des putem, cu ajutorul credincioşilor şi al sponsorilor. Până în prezent, s-au făcut donaţii în valoare de aproximativ 60.000 de euro. Aparatura medicală oferită este de un real folos şi reprezintă o mare binecuvântare de la Dumnezeu. Am văzut în spitalele unde am mers multe familii plângând pentru copiii lor care intrau sau ieşeau din operaţii. Ne sensibilizează suferinţa oamenilor, mai ales a copiilor lipsiţi de apărare şi a mamelor disperate, care ar da orice să-şi vadă pruncii salvaţi”, a declarat părintele arhimandrit Ciprian Grădinaru, eclesiarhul Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.