Putin a făcut MARELE ANUNȚ: a transmis armatei să se pregătescă…

2015-12-07 14.20.42

remember

Presedintele rus Vladimir Putin a transmis armatei sa se pregatesca de al TREILEA RAZBOI MONDIAL cu SUA in Siria dupa ce l-a avertizat in prealabil pe ministrul apararii Sergey Shoygu, sa se pregatesca pentru ca Siria va deveni centrul bataliei dintre Rusia si NATO.

Conform ministrului apraraii, ordinul lui Putin a venit dupa ce a primit asigurari de la prim-ministru israelian Benjamin Netanyahu, ca Israelul nu va interveni inntr-un razboi intre Rusia si SUA.

Citeşte şi: Din Siria va începe al treilea război mondial! Rugați-vă neîncetat!

Ordinul a venit de asememnea dupa ce Putin a refuzat ieri, de a se supune avertismentului regimului lui Obama de a stopa armarea aeronavelor rusesti care operează în Siria cu rachete aer-aer – iar atunci când această cerere a Pentagonului a fost ignorata, SUA a anunțat ca începe un exercițiu militar aerian masiv care implică avioane F-16, avioane de supraveghere și comandă E3 AWACS,  cisterne de alimentare cu combustibil KC-135, avioane de colectarea de informații RC-135 și bombardiere B1 si B-52, SUA refuzand de altfel de a divulga numărul total de avioane implicate. – usapoliticstoday.com

NATO a facut de asemenea un nou pas important spre extinderea și creșterea în continuare a tensiunilor cu Rusia – atunci când miniștrii de externe au emis o invitație oficială Muntenegrului de a adera la Alianță.

Moscova a menționat în mod repetat, ca extinderea NATO este o „provocare”, iar oficialii occidentali cred că Rusia a alimentat protestele recente antiguvernamentale în Muntenegru, în încercarea de a deraia aderarea țării. Dar parlamentul a votat pentru a adera la NATO.

28 de miniștrii de externe a tarilor membre NATO, care începe o întâlnire de două zile la Bruxelles marți, s-au adunat pentru a emite o invitație de aderare pentru miercuri. Apoi este probabil să dureze cam între un an și 18 luni, pana ce Muntenegru va treace prin procesul de aderare, acest ucru intamplandu-se la 17 de ani dupa ce a fost bombardat de NATO, atunci când a fost parte a Iugoslaviei și a fost implicată în conflictul din Kosovo. – theguardian.com. Sursa: vremuritulburi.com

httpv://youtu.be/6pVJkk27EWM

loading...

De asemenea, ai putea dori...

7 răspunsuri

 1. Bahus I spune:

  Doar bunul Dumnezeu ne mai poate scapa din situatia asta , deja pot spune ca suntem pierduti !!!

 2. Maria Istoc spune:

  Ma tem ca o asemenea mentalitate este aceea care ramine intepenita in idologia Razboiului Rece. Rusia- NATO, Rusia – Israel. Pana la urma toti sunt obligati sa recunoasca ca Putin cunoste mai bine situatia din Syria, Rusia are o istorie cu Syria si trebuie tinut cont de opiniile lui Putin. Restul mi se pare alarmism.

 3. Patru Marin spune:

  Era ceva normal…Muntenegru ca mare potere militara trebuie sa faca parte di NATO-franta ca ti-am dreso….urmeaza sa fie invitate Monaco si Vaticanu…..

 4. Marian spune:

  Daca se va vota vreodata la noi in tara pentru iesirea Romaniei din UE si din Nato, as vota cu ochii inchisi DA!..Ne amestecam aiurea in treburile altora..

 1. 9 decembrie 2015

  […] […]

 2. 10 decembrie 2015

  […] 28 de miniștrii de externe a tarilor membre NATO, care începe o întâlnire de două zile la Bruxelles marți, s-au adunat pentru a emite o invitație de aderare pentru miercuri. Apoi este probabil să dureze cam între un an și 18 luni, pana ce Muntenegru va treace prin procesul de aderare, acest lucru intamplandu-se la 17 de ani dupa ce a fost bombardat de NATO, atunci când a fost parte a Iugoslaviei și a fost implicată în conflictul din Kosovo-ganduridinierusalim […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.