Tinerii cer Semnul Diavolului: A început moda implanturilor cu CIP-uri pentru aplicații pe smartphone. CIP-urile se injectează în mână sau frunte şi costă 110 dolari. VIDEO

tinerii-cer-semnul-diavolului-a-inceput-moda-implanturilor-cu-chip-uri-pentru-aplicatii-pe-smartphone-chip-urile-se-injecteaza-in-mana-sau-frunte-si-costa-110-dolari-video

In Statele Unite ale Americii o stire recenta a starnit ample controverse. Mai multi tineri au inceput sa practice o noua moda high-tech. Acestia s-au supus de buna voie injectarii de chip-uri electronice cu radio-frecventa in mana. Chipurile pot fi programate de detinator direct din smartphone si pot fi folosite la mai lulte aplicatii.

Costul unui astfel de implant este de 110 USD si cu acest chip, utilizatorul isi poate deschide usa locuintei, a masinii, poate aprinde sau stinge becurile din casa, poate opri sau porni televizorul, poate schimba canalele, poate alege melodia preferata, isi poate monitoriza functii interne precum bataile inimii, tensiunea, glicemia etc., dar mai ales poate folosi chip-ul in locul cardului de bancomat, la cumparaturi din magazinele care au cititoare, dau poate cumpara de pe medii online direct cu chipul in loc de card.

De unde in urma cu cativa ani se spunea ca marile companii americare doresc in-chip-uirea populatiei, ca Oculta Mondiala doreste sa controleze omenirea prin astfel de chip-uri, iata ca s-a gasit o metoda mai „la indemana”, ca tineretul high tech sa treaca de la telefoanele mobile direct la impanturi cu chip-uri (apropos, chipuri care pot initia convorbiri telefonice, care sunt legate la retelele wireless). Deocamdata chipurile put fi folosite in aplicatii daca sunt secondate de smartphone, dar in maximum doi ani, spun specialistii, smartphone-ul va deveni inutil, totul va fi implantat in om, acest chip RF pentru comunicare externa wireless si bluetooth, tehnologie virtuala printr-un implant in frunte (se pot vizualiza imagini virtuale, nemaifiind nevoie de un ecran extern), dar si audio, printr-un alt impalnt la nivelul urechii.

Deci, nu mai e nevoie de fortarea populatiei spre a fi marcata, ci chiar populatia va cere si va cumpara noile chipuri smart spre a le inlocui cu telefoanele mobile, cu laptopurile, cu alte retele wireless (oamenii se vor putea conecta intre ei wireless, asa cum o fac azi routerele si computerele intre ele). Faptul a starnit ample controverse pentru ca este exact previziunea biblica a semnului diavolului – 666 – care va fi marcat pe mana sau pe fruntea tuturor. In acest caz, 666 fiind sistemul hexazecimal folosit si de codurile de bare si de cititoarele de carduri si de chip-uri de radiofrecventa. Datele despre produse si despre aplicatii sunt incadrate intre trei segmente de bare care fiecare reprezinta cifra „6”, asadar informatia citita se afla in interiorul secventei de cod 6-6-6.

httpv://youtu.be/3VnSgwj8Vcg

Articol relatat de portalul ziuanews.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Metatron spune:

    Ce usor i cumpara diavolul pe unii, ma gandesc la mine oare ce pretz am ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.