Ce înseamnă 666 și cum ne afectează

666

S-au spus și s-au scris multe despre „numărul Fiarei”. Uneori, îl putem vedea chiar și în videoclipurile unor vedete sau imprimat pe diverse produse.  Totuși, în ce măsură ne afectează acesta?

O explicație cu privire la semnificația numărul 666 ne-a oferit-o părintele Ilie Cleopa. “Aceşti trei de şase simbolizează trei patimi cumplite care vor stăpâni lumea în vremea din urmă, şi anume: poftă fără de minte, adică desfrâu şi beţie cum n-a mai fost niciodată pe pământ; închipuire pripită sau imaginaţie pripită, care duce la secte, dezbinări de tot felul, boli sufleteşti, vrăjitorie, deznădejde şi sinucidere; şi al treilea şase înseamnă mânie fără judecată, adică ură între oameni, războaie, răzbunare, crime de tot felul, ceartă şi tulburare între creştini, între părinţi şi copii, aşa cum scrie la Sfânta Evanghelie. Toate aceste patimi, care sunt simbolizate prin numărul 666, stăpânesc astăzi tot pământul, până când va veni sfârşitul lumii şi judecata de apoi. (…) Deci răul din draci acesta este: poftă fără minte, închipuire pripită și mânie fără judecată. Asta înseamnă 666!”, scrie în cartea “Ne vorbește Părintele Cleopa”.

“SITUAȚIA ACEASTA ARE ȘI CÂTEVA ASPECTE POZITIVE”

Părintele grec Daniil Gouvalis spunea: “Subiectul privind cifra 666 trece prin două faze. O gravitate și o semnificație are prima fază și o alta, a doua fază. În prima fază, numărul 666 îl întâlnim ici și colo, fie pe monede, fie pe haine sau vase, fie pe buletinele unor organizații, fie pe calculator etc. În cea de-a doua fază, numărul 666 va avea sens pur religios și va fi legat de poziția religioasă a fiecăruia dintre noi. (…) Primirea pe mână sau pe frunte a cifrei 666 va constitui un ritual oficial, o taină a anti-botezului și a anti-mirungerii. Aceasta va arăta vădit că individul respectiv l-a primit pe antihrist ca dumnezeu adevărat și ca mântuitor. (…)  Faptul că în zilele noastre vedem că numărul 666 este tot mai prezent, nu trebuie să ne facă să ne gândim doar la lucruri rele. Situația aceasta are și câteva aspecte pozitive. Acceptăm faptul că, pe ce se înmulțește în jurul nostru apariția numărului 666, ne apropiem de vremea celui fără de lege, deși nimeni nu poate stabili cu exactitate momentul cronologic al evenimentului”. Acesta a continuat: “Când  vom intra în a doua fază a lui 666, atunci când va fi întemeiată noua religie cu un nou dumnezeu, și când se va pretinde un nou botez, atunci lucrurile se vor schimba. Atunci 666 nu va mai fi o simplă cifră, ci un om-satană”.

“TOATE LE VOR FI CUNOSCUTE PRINTR-O RĂSUCIRE DE BUTON”

Și părintele Paisie Aghioritul a vorbit despre numărul 666. “În spatele «sistemului perfect», al «cartelei de ajutorare », al computerului de asigurare, se ascunde dictatura mondială, sclavia lui Antihrist. «…ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte, încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Aici este înțelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei, căci este număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase» (Apocalipsa 13, 16-18)”, a avertizat acesta, după cum se arată în cartea “Trezirea duhovnicească”. Părintele a adăugat: “La Bruxelles au o clădire întreagă cu 666, în care-și adăpostesc computerul. Acest computer poate controla miliarde de oameni. Toate le vor fi cunoscute printr-o răsucire de buton. Unii europeni s-au împotrivit deoarece se tem de o dictatură mondială.  Încet-încet, după cartelă și buletin de identitate, adică după «îndosariere», vor înainta în mod viclean la pecetluire. Vor sili prin diferite mijloace viclene pentru ca oamenii să primească pecetea pe frunte sau pe mână”.

Articol relatat de portalul dezvaluitorul.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.