George Grigoriu: Unde era Dumnezeu în momentul incendiului din Club Colectiv? Era exact în același loc, în care era și în urma cu aproape 2000 de ani, când Fiul sau era în agonie, scuipat și înjunghiat, pe Crucea de pe Golgota

George Grigoriu - Foto Facebook

George Grigoriu – Foto Facebook

Unde era Dumnezeu in momentul incendiului din Club Colectiv ? Faina intrebare !

Era exact in acelasi loc, in care era si in urma cu aproape 2000 de ani, cand Fiul sau era in agonie, scuipat si injunghiat, pe Crucea de pe Golgota.

Dumnezeu l-a creat pe om dupa chipul sau, iar apoi L-a inzestrat cu RATIUNEA de a gandi, VOINTA de a face si AFECTIVITATE, pentru a IUBI. Toate acestea pentru ca omul sa poata deveni si dupa Asemanare cu El, pentru a-L indumnezei.

Off … dar Dumnezeu i-a mai daruit ceva omului: LIBERTATEA… libertatea de a alege, libertatea de a-L crucifica chiar pe Dumnezeu, libertatea de a da cu pietre, chiar daca pentru asta a trebuit sa poarte EL Insusi povara acestei SUFERINTE ! Dumnezeu a ramas intotdeauna fidel creatiei Sale. Nu si-a retras niciodata darurile, chiar si atunci cand omul a optat pentru a-L nega !

61736982

NU DUMNEZEU este cauza RAULUI ! RAUL are legatura cu optiunea omului !!!

La Club Colectiv, NU Dumnezeu a taiat bilete la intrare … NU Dumnezeu a dat aprobarile de functionare pentru acel loc, NU El a facut sa dispara extinctoarele si nici Sprinklerele… nu El s-a jucat cu artificiile … nu EL, ci oamenii, semenii nostri !

In schimb, El se afla in fiecare lacrima pe care o varsa omul aflat in suferinta … si pe fiecare cruce despre care avem senzatia ca ne apartine.

George Grigoriu

Sursa: Facebook

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. lucica panviu spune:

    Cine iisi intoarce fata dela Dumnezeu pe pamant si Dumnezeu o sa o intoarca de la noi cind vom muri cine nu are pe Dumnezeu in inima nu are nimic e gol pe dinauntru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.