Pelerinaj cu o icoana a Maicii Domnului care a sângerat la distrugerea Gemenilor WTC din America

icoana sapte sageti picaturi de sange

In urma numeroaselor solicitari din partea credinciosilor sai, Mitropolitul Daniel de Arhanghelsk și Kholmogor va aduce Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului „Șapte Săgeți”, în regiunea sa, in perioada 21-27 decembrie, conform unor informatii din cadrul serviciului de informare al Eparhiei de Arkhangelsk, informeaza agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe®.

Despre aceasta icoana se stie ca, în timpul evenimentelor tragice din diferite părți ale lumii, pe fața Fecioarei au început să apară picaturi rosii, ca de sange.

Icoana „a răspuns” la catastrofa submarinului Kursk, la atentatele asupra zgârie-norilor din New York, cu ocazia luarii de ostatici in „Nord-Ost” și in școala Beslan.

Icoana a inceput sa izvorasca astfel de picaturi, pentru prima data, intr-un apartament obișnuit din Moscova.

Ulterior, pentru aceasta icoana facatoare de minuni, a fost construita o biserică din lemn, o capelă în satul districtului Bachurina, din raionul Leninsk al Moscovei.

Ea a vizitat Statele Unite ale Americii, Australia, Austria, Germania, Republica Cehă, Grecia și alte țări europene. Prin mijlocirea Fecioarei s-au produs multe minuni.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.